10 / 05 / 2024

Ankara Elmadağda Zkütüphane açılışı

Ankara Elmadağda Zkütüphane açılışı

Elmadağ'daki Kurtuluş İlkokulu tarafından Kütüphaneler Haftası münasebetiyle düzenlenen programda Z-kütüphane açılışı yapıldı. Kütüphane açılışına Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin katıldı.

Ankara Çankaya'da 7.6 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Akyurt'taki Uyanık Kütüphane açılış için gün sayıyor!

Ankara’da Akyurt Belediyesi’nin Uyanık Kütüphane projesi hayata geçiriliyor. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık;“Tadilat işlemi inşallah en kısa süre içerisinde tamamlanacak.”dedi.

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Ankara Elmadağ'da TOKİ vasıtasıyla 536 konut inşa edildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada; "TOKİ vasıtayla 536 konut yapıp onları da hak sahiplerine teslim ettik." dedi.

Ankara ve İstanbul’a 3 büyük kütüphane kuruluyor!

Kitap severleri sevindirecek projeler haberler gelmeye başladı. Ankara ve İstanbul’da üç büyük kütüphane için çalışmalar devam ederken kütüphanelere yenileri ekleniyor.

İstanbul'un her ilçesine kütüphane kurulacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım'ın, İstanbul'da 22 olan kütüphane sayısının her ilçede yapılacak ve 7 gün 24 saat açık olacak yeni kütüphanelerle 39'a çıkartılacağını açıkladı.

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Ankara Elmadağ'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Elmadağ Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, Ankara Elmadağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde Kat Karşılığı Küçük Sanayi Sitesi yaptıracak. İhaleye çıkacak işin bedeli 5 milyon 108 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Elmadağ'da Roman çocukları için Çimenev açıldı!

Roman Hakları Derneği’nin başlattığı bir projeyle, Ankara Elmadağ’da Roman çocukların daha iyi bir eğitim alabilmesi için Çimenev açıldı.

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Ankara Elmadağ'da 2 bin 885 konutluk dönüşüm başlıyor!

Sanayide büyük atılımlar gerçekleştirdiklerini belirten Elmadağ Belediye Başkanı Şahin, kentsel dönüşüme start verdiklerini de müjdeledi.Elmadağ'da 2 bin 885 konut, 400 dükkan ve çeşitli sosyal donatılarıyla birlikte 400 milyon TL'lik proje hayata geçiyor

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Ankara Elmadağda Zkütüphane açılışı Haberi

Ankara Elmadağda Zkütüphane açılışı

Açılışa katılan Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin yaptığı konuşmada, "Günümüzde radyo, televizyon, bilgisayar, internet gibi iletişim ve bilgilenme araçları ne kadar gelişse, yaygınlaşsa da bunların hiçbirisi kitabın yerini asla tutamaz" ifadelerini kullandı.


Sabah...