07 / 05 / 2024

ankara entegre sağlık kampüsü

ankara entegre sağlık kampüsü

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi 1 milyar 901 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Bir defada inşa edilmiş dünyanın en geniş sağlık kampüsü olma özelliği taşıyan kampüsün Ekim 2016'da tamamlanması planlanıyor...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık bakanlığı 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını yayınladı. Yapılacak alımlar Teftiş Kurulu Başkanlığı adına olacak. Alımlar Ankara’da gerçekleştirilecek. Alım için tarihler belli oldu. İşte tüm detaylar…

Doktor ve hemşireler banka promosyonunu bekliyor! 2022 yılı sağlık promosyonları ne zaman verilecek?

Sağlık çalışanları da banka promosyonu için seslerini duyurmak istiyorlar. Hemşire, doktor ve ATT çalışanları Sağlık Bakanlığı banka promosyon güncellemesini dört gözle bekliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde sağlık personeli banka promosyonu ne zaman verilecek?

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Mansur Yavaş öğrenci yurdu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 100 yataklı öğrenci yurdunu kiralayarak sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Ankara Polatlı'da 14.2 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Polatlı'da yer alan sağlık tesisini 14 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

En büyük sağlık vadisi Sancaktepe’ye kurulacak!

İstanbul ve Ankara’da kurulması planlanan Sağlık Vadisi hakkında konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu konuda bin dönümü geçebilecek bir alandan bahsettiklerini dile getirdi.

Sancaktepe'ye Sağlık Vadisi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de bir sağlık vadisinin yapılacağının müjdesini verdi. Koca, "İstanbul Sancaktepe'de büyük bir alanımız var. Baştan itibaren burayla entegre, daha büyük Sağlık Vadisi'ni orada planlıyoruz." dedi

ankara entegre sağlık kampüsü Haberi

ankara entegre sağlık kampüsü


Ankara'da 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nün yeterlilik değerlendirilmesi için yeterlilik başvuruları 23 Mayıs 2011 tarihinde alınmıştı. 


3 bin 662 yatak kapasitesine sahip olan Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi 1 milyar 901 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Bir defada inşa edilmiş dünyanın en geniş sağlık kampüsü olma özelliği taşıyan Bilkent Entegre Sağlık Kampüsünün Ekim 2016'da tamamlanması planlanıyor.


Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü künyesi:

Yer : Ankara, Türkiye

İnşaat Alanı : 1,129,289 metre kare

Başlama tarihi : Ekim 2013 

Bitiş tarihi : Ekim 2016

Konsept - Detay Tasarım : N.K.Y. Mimarlık Mühendislik 

Müşteri : Türkiye Sağlık Bakanlığı

Danışman / Proje Müdürü : AECOM 

Toplam Yatak Kapasitesi : 3,662


Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü içerisindeki hastaneler:

Genel Hastane

Kalp Hastalıkları ve Damar Hastanesi 

Onkoloji Hastanesi

Çocuk Hastanesi 

Kadın Hastanesi

Sinir Hastalıkları...