25 / 07 / 2024

Ankara Etlik Hastanesi Hastanesi ne zaman açılacak

Ankara Etlik Hastanesi Hastanesi ne zaman açılacak

“Sağlık sektörünün başkenti” Ankara’da, Bilkent’te yapılan hastanenin 2018 yılında Etlik’teki hastanenin ise 2019 yılında hizmete geçmesi planlanıyor.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

 Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Kaç personel alınacak? Başvuru sartları nedir?

Türkerler İnşaat tarafından yapılan açıklamada, Etlik Şehir Hastanesi'nde yapılacak olan personel alımları için internet üzerinden başvuru yapılacağı belirtildi. Peki  Şehir Hastanesi personel alımı ne zaman? Kaç personel alınacak? Başvuru sartları nedir?

Etlik Şehir Hastanesi açıldı!

Başkentlilerin merakla beklediği Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Etlik Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan ve bugün hizmete açılacak olan Etlik Şehir Hastanesi, 8 ayrı hastaneden oluşacak. İşte Etlik Şehir Hastanesi ile ilgili detaylar...

Mamak Şehir Hastanesi ne kadara mal oldu?

Ankara Mamak'ta inşa edilen Mamak Şehir Hastanesi'nin maliyeti belli oldu. Mamak Şehir Hastanesi'nin tamamı 58 milyon TL'ye mal olurken, tamamlama ihalesi 99 milyon TL oldu. 

Ankara Kahramankazan yeni hastanesine kavuşuyor!

Ankara Kahramankazan'da inşa edilen Devlet Hastanesi'nde çalışmalar tamamlandı. Hastanenin açılışı kısa süre içerisinde yapılacak. 

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,  7 Yıldır Bitmeyen  Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında TBMM'ye soru önergesi verdi.

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL!

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. KÖİ modeliyle yapılan hastane için yıllık 235 milyon TL kira ödenecek ve bu kira 25 yıl boyunca ödenecek...

Etlik Şehir Hastanesi Haziran 2021'de açılacak! 

Ankara'da inşaatına 5 yıl önce başlanan ve 2019'da açılması planlanan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışı 2021 yılına ertelendi. 3 bin 577 yatak kapasiteli hastanenin Haziran 2021'de hizmete açılması öngörülüyor...

Ankara Etlik Hastanesi Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

Ankara Etlik Hastanesi Hastanesi ne zaman açılacak

Hükümetin 3 yıl önce gündeme getirdiği 20 milyar liralık 15 dev şehir hastanesinin ikisi “sağlık sektörünün başkenti” Ankara’da yapılıyor. Bilkent’te yapılan hastanenin 2018 yılında Etlik’teki hastanenin ise 2019 yılında hizmete geçmesi planlanıyor.

Ekonomist Dergisi'nin ekinde yer alan habere göre; Başkent Ankara, "sağlık üssü" oluyor. Şehrin iki ayrı ucundaki 3 bin 660 yataklı olarak Bilkent'te ve 3 bin 566 yataklı olarak Etlik'te hayata geçirilecek projelerle birlikte Ankara, 7 bin 266 yataklı yeni hastanelere kavuşacak. Her iki dev hastane şantiyesinde işçiler 7 gün 24 saat çalışıyor. Çalışmaların üç vardiya halinde sürdüğü hastanelerin tamamlanmasıyla Ankara'nın sağlık şehri olma misyonunu sürdürmesi bekleniyor.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü Projesi 1 milyon 200 bin metrekare arsa üzerinde yapılıyor. Proje içinde Bölge Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi, Ortopedi ve...