03 / 05 / 2024

Ankara eymir gölü

Ankara eymir gölü

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü 'nün Büyükşehir 'e devri ile ilgili iddialı açıklamalarını devam ettirdi. ODTÜ 'lülerin burayı kendi mülkleri gibi gördüklerini belirtti.

Eymir'de inşaat kavgası!

Eymir Gölü’ne 150 metre mesafede, ‘Özel Çevre Koruma Bölgesi’ olarak belirlenen ve resmi kayıtta ‘ağaçlandırılacak alan’ olarak geçen araziye yapılması istenen inşaatla ilgili tartışmalar sürüyor.

Ankara Gölbaşı'na millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ankara'nın incisi olarak bilinen Eymir Gölü’nün hemen yanında yer alan 700 dönümlük alana Millet Bahçesi yapılacak.

Sinpaş Marina Ankara güncel daire fiyatları 2018!

Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlanan Oran Marina Ankara Evleri'nde 2018 daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Ankara Oyak Göksupark satılık daire!

Ankara Oyak Göksupark satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 38 bin metrekare peyzaj alanına sahip...

Kaşmir Göl Evleri Ankara fiyat!

Ankara Eryaman ilçesine bağlı Göksu bölgesinde hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri 1.438 daireden meydana geliyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara fiyat 550 bin TL'den başlıyor.

Melih Gökçek'ten Eymir önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, “Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır." dedi

Ankara Mogan Gölü 450 günde temizlenecek!

Gölbaşı’nın 30 yıldır temizlenemeyen doğa harikası gölü Mogan’da çalışmalar gelecek ay başlıyor. Mogan, 450 gün sürecek temizlikle eski günlerine dönecek

Ankara Mogan Gölü yeniden doğuyor!

"Mogan Gölü'nün Dip Çamuru Temizleme Çalışması Protokolü", Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından imzalandı.

Ankara Mogan Gölü denetleniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mogan Gölü’nü kirlettiği iddia edilen göl çevresindeki tüm işletmeleri tek tek denetledi.

Eymir Panorama Ankara’ya ilkleri taşıyor!

Sinpaş Yapı’nın yeni projesi Eymir Panorama, Çankaya Oran’da yükselmeye devam ediyor. Eymir Gölü’ne en yakın proje olan Eymir Panorama, yelken ve kayak keyfinin de dâhil olduğu sosyal donatılarıyla Ankara’ya ilkleri taşıyor

Ankara Kaşmir Göl Evleri satış fiyatları!

Ankara İl'i, Eryaman ilçesine bağlı Göksu'da inşa edilen projede daire alanları 129 metrekareden başlaıyor. Ankara Kaşmir Göl Evleri satış fiyatları 2+1 bahçe katı konutlar 330 bin TL yerine 297 bin TL'den başlıyor.

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eryaman Göksu bölgesinde yer alıyor. Yüzde 10 indirim fırsatı ile konut sahibi olunabilen proje 120 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 952 adet dairenin kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Ankara Eymir'de yapılması planlanan otel projesi iptal edildi!

Ankara’da Eymir Gölü yakınlarına yapılması planlanan ‘Diplomatik Otel’ projesi iptal edildi. Göl çevresi, 1. Derece Doğal Sit Alanı konumunda olduğundan bozulma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı.

Ankara eymir gölü Haberi

Ankara eymir gölü

Melih Gökçek, "Ama göller kamu malıdır. Dolayısıyla buranın da halka açılması lazım. Yeni ODTÜ planında DOP payı kamuya kalacağı için Eymir tarafı Çevre Koruma Kurulu'na geçti. ODTÜ'nün mülkü değil, bitti o iş. Kesinlikle halka açılacak. Eymir bu yıl içinde Ankara halkının ortak malı olacak" dedi. 


14 İLÇEDE TERMAL SU 

Başkent'teki termal zenginliğin daha iyi değerlendirilmesi için çalıştıklarını anlatan Gökçek, "Termal yatırımlarla ilgili Daire Başkanlığı kurduk. 14 ilçemizde termal su var. Termal turizm, Ankapark ve İnanç Müzesi ile turizmin kabuğunu kıracağız" ifadelerini...