06 / 05 / 2024

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açılış

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açılış

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Bilkent'te hizmete açıldı.

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açıldı!

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Bilkent'te hizmete açıldı.

Kayseri'ye Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Ankara'da bu yıl 218 çift evlendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği toplu nikah töreniyle bu sene 218 çift dünya evine girdi

TOKİ Ankara Kahramankazan'a 340 konut inşa edecek!

TOKİ, Ankara’nın Kahramankazan ilçesine 340 konut inşa edecek. Proje modern inşa teknikleri uygulanarak, geleneksel mahalle yapısı ve az katlı planlamayı esas alan bir mimari yaklaşımla hazırlandı.

TOKİ Kuzey Ankara projesinde mahalle kültürü yansıtılacak!

TOKİ Başkanı Turan, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yapımı devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu. Turan, proje ile esnafla konut sahiplerinin iç içe bulunduğu geleneksel mahalle kültürünün yansıtılacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir Bahçıvanlık Kursu başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 yıldır geleneksel olarak düzenlenen “Bahçıvanlık Kursu”nun bu yılki birinci dönem dersleri başladı. Kursun kontenjanı talep üzerine 400’den 500’e yükseltildi.

Ankara Büyükşehir Bahçıvanlık Kursu kayıtları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Bahçıvanlık Kursu” kayıtları başladı. Kursa ilk günden 150 kişi başvuruda bulundu.Başvurular 9 Nisan’da sona erecek.

Ankara'da geleneksel konut algısı değişti!

Ankara'da geleneksel konut algısı değişti. Son 2-3 yıldan beri inşa edilen konut ve iş merkezi projeleriyle dev bir şantiye görünümü alan Başkent Ankara’da çok sayıda proje tamamlanma noktasına geldi.

Mimar Stephan Braunfels: Geleneksel Türk mimarisi büyüleyici!

Ankara Marka Festivali’nin yabancı konuşmacılarından Alman Mimar Prof. Stephan Braunfels, Geleneksel Türk mimarisini büyüleyici bulduğunu vurgulayan Braunfels, "Modern Türk yapılaşması için cumbalar çok önemli” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden okullara malzeme desteği!

Okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor

KOMAŞ Ankara'daki yeni fabrikasını açıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı’nın kuruluşu olan KOMAŞ, Ankara’daki yeni fabrikasında geleneksel ahşap sanatları ve cami dekorasyon objeleri üretecek. Fabrikanın açılışını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez yapacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bahçıvanlık Kursu başvuru süresi uzatıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği “ Bahçıvanlık Kursları ”na yoğun ilgi üzerine kontenjan artırılarak, başvuru süresi 10 Nisan Cuma gününe kadar uzatıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bahçıvanlık Kursu başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, her yıl düzenlediği ve artık Başkent’te geleneksel hale getirdiği “Bahçıvanlık Kursu”na başvurular, 30 Mart Pazartesi günü başlıyor. Başvurular, 3 Nisan Cuma günü sona erecek.

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açılış Haberi

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açılış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışına katılım gösterdiği Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi'ni gezerek, tesisteki atlarla ilgilendi. 

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Bilkent'te hizmete açılan tesiste, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindekilerle incelemeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, görevlilerden tesisteki faaliyetlere ilişkin bazı bilgiler aldı.

Tesiste gerçekleştirilen cirit gösterisini ve okçuluk eğitimlerini izleyen Erdoğan, atlara kendi elleriyle havuç yedirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tesiste sergilenen okçuluk malzemelerini de...