02 / 05 / 2024

ankara Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme

ankara Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme

Mamak Belediyesi bölgede büyük bir dönüşüme imza atıyor. Yoğun çalışmanın devam ettiği Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında bin 237 gecekondudan bin 190’ı yıkıldı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibatiyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Gülseren 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi için başvuru dönemi başladı.

Ankara Mamak Gülseren başvuru detayları 2020!

Ankara Mamak Gülseren başvuru detayları 2020 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 81 adet konuta yer veriliyor.

Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir Grubu başvuruları başladı!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap  1. Bölge Alt Gelir Grubu'nda yer alan 14 konutun başvuru dönemi bugün başladı..

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren projesinde standart 29 konut, T. Halk Bankası A.Ş. tüm Ankara şubeleri aracılığıyla teslimli açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları bugün başladı..

Ankara TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap 1. Bölge fiyatları!

Ankara TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap fiyatları 76 bin 911 TL'den başlıyor. Projede yer verilen 70 konut için başvurular başladı...

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

ankara Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Haberi

ankara Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme

Kentsel dönüşüm projeleriyle Mamak’ı Başkent’in yıldızı haline getiren Mamak Belediyesi bölgede büyük bir dönüşüme imza atıyor. Mamak’ın en önemli sorunlarından biri olan gecekondu sorununu adım adım çözüme kavuşturan kentsel dönüşüm projelerinden biri de Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi. 440 bin metre karelik bir alanda uygulanan proje etap etap tamamlanıyor. Yoğun çalışmanın devam ettiği Gülseren Anayurt’ta bin 237 gecekondudan bin 190’ı yıkıldı.


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Daha modern bir Mamak için hazırladığımız projelerin başında kentsel dönüşüm projeleri geliyor. Üstü açık dev bir şantiyeye çevirdiğimiz Mamak’ta bir yandan yeni ve modern konutlar yapıyoruz bir yandan da gecekonduları yıkıyoruz. Sosyal donatıları, kültürel tesisleri, ticaret merkezleri, yeşil alan ve rekreasyon alanlarıyla kentsel dönüşüm projelerimiz örnek alınıyor. Bu projeler aynı zamanda Mamaklıların yaşam kalitesini...