07 / 05 / 2024

ankara güneypark evleri iletişim

ankara güneypark evleri iletişim

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen projede toplamda 2 bin 198 adet daire bulunuyor. Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi 29 Nisan Cuma günü saat 09.30'da başlayacak.

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Sinpaş GYO Güneypark arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, İlkbahar Mah.Güneypark bölgesinde yer alan 29634 ada 2-3-4 parsel, 29635 ada 2-4-5-6-9-11 parsel, 29900 ada 2 parsele ilişkin 10 adet arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Güneypark arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Güneypark arsaları için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Güneypark Konutları satışa çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında konut ve ticaret alanlarını satışa sunuluyor. 

Ankara Güneypark Konutları satışa çıkıyor!

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan konut ve ticari alanlar satışa çıkıyor.

Göksupark Evleri Ankara fiyatları!

Göksupark Evleri Ankara fiyatları en düşük 191 bin TL'den başlıyor. Ankara Eryaman'da hayata geçirilen Göksupark projesi merkezi konuma sahip...

Ankara Güneypark imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Güneypark’a ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planları değişiklikleri askıya çıkarıldı...

Kaşmir Göl Evleri Eryaman güncel fiyatlar!

Ankara Eryaman'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Projede 4 oda 1 salon tipte daireler yer alıyor...

Kaşmir Göl Evleri Ankara fiyat!

Ankara Eryaman ilçesine bağlı Göksu bölgesinde hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri 1.438 daireden meydana geliyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara fiyat 550 bin TL'den başlıyor.

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

ankara güneypark evleri iletişim Haberi

ankara güneypark evleri iletişim

Toplam 1 milyon 840 bin metrekare alanda inşa edilen proje Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. Proje Ankara Büyükşehir Belediyesi imzasını taşıyor.


Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Konutları 1047 adet 120 metrekare, 318 adet 150 metrekare, 431 adet 200 metrekare, 204 adet 250 metrekare, 198 adet 270 metrekare olmak üzere toplam 2 bin 198 adet konuttan meydana geliyor.


Lokasyona göre proje Oran-Çankaya aksında Turan Güneş Bulvarı ile Çankaya-Mamak yolunun kesiştiği Doğukent Bulvarı bölgesinde yükseliyor. Projede Eymir Gölü, İmrahor Deresi gibi yaşam alanları da mevcut.


Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'nda, 29 Nisan Cuma günü saat 09.30'da başlayacak ve 2 gün sürecek. 


Konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanan projenin bulunduğu bölgede konut sayısı 7 bin 820'ye kadar tamamlanacak.


Ankara Büyükşehir Belediyesi iletişim

Web:...