28 / 04 / 2024

Ankara Hacettepe Köprüsü yenileme

Ankara Hacettepe Köprüsü yenileme

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında yenilenecek olan Hacettepe Köprüsü'nde güzergah değişikliği yapıldı.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Kore Büyükelçisi 1915 Çanakkale Köprüsü'nü inceledi!

Kore Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Choi Hong-Ghi, "1915 Çanakkale Köprüsü" inşaat alanında incelemeler yaptı. 

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde Japon ısrarı!

Japonya’nın Ulaştırma Bakanı Keiichi Ishii, Ankara temasları esnasında, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yapım işi için talip olduklarını belirtti. Japon Bakan’ın görüşmelerde, “Türkiye'ye güveniyoruz. Firmalarımız Çanakkale 1915’a talip” mesajı verdiği öğrenildi.

Ankara Talatpaşa Köprüsü yenileniyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında, Talatpaşa (Cebeci) Köprüsü’nü yenileme çalışmaları nedeniyle Talatpaşa Bulvarı’nın bir bölümü, 25 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Ankara Hacettepe Köprüsü'nün güzergahı değişiyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında yenilenecek olan Hacettepe Köprüsü'nde güzergah değişikliği yapıldı.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Ankara Hurdacılar Sitesi'nin yeni köprüsü tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Hacettepe Köprüsü yarın Başkentray projesi için yıkılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı TCDD tarafından gerçekleştirilecek Başkentray Projesi kapsamındaki Hacettepe Köprüsü'nün yıkım çalışmalarına yarın (Cuma) saat 21.00'de başlanacak.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü geliyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'na yapılan ve yeni bir bağlantı noktası olan Hurdacılar Sitesi 'U' dönüş üst geçit köprüsü hızla ilerliyor.

Ankara Hacettepe Köprüsü yenileme Haberi

Ankara Hacettepe Köprüsü yenileme



Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında yenilenecek olan Hacettepe Köprüsü nedeniyle, Adnan Saygun Caddesi’nin, Celal Bayar Bulvarı ile Hacettepe Çocuk Acil giriş kapısı arasında kalan bölümünün Talatpaşa Bulvarı'na gidiş yönü, bu gece saat 22.00’dan itibaren 5 gün süreyle trafiğe kapatılacak. 

TCDD tarafından gerçekleştirilecek çalışma süresince, trafik akışı, aşağıda belirtilen güzergahlardan sağlanacak:


-Kolej istikametinden gelip, Ulus istikametinde gitmek isteyen araç sürücülerinin, Ziya Gökalp Caddesi'ni takiben Kurtuluş Kavşağı üzerinden, Dumlupınar Caddesi'ni ve devamında Talatpaşa Bulvarı'nı kullanmaları, 

-Dikimevi Kavşağı'ndan gelip Hacettepe Hastanesi'ne gidecek araç sürücülerinin, Talatpaşa Bulvarı- Çifteler Sokak- Dumlupınar Caddesi ve Gevher Nesibe Caddesi'ni takip etmeleri, 

-Ankara Bulvarı üzerinde şehrin batı yönünden gelerek hastaneler bölgesine gitmek isteyen araç sürücülerinin ise Celal Bayar Bulvarı ve devamında Talatpaşa Bulvarı'nı takip etmeleri...