07 / 05 / 2024

Ankara Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak

Ankara Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, "Hastanenin özellikle poliklinik binalarının ve koridorların çok yetersiz olduğu tespitlerim oldu. Ek bina hususunda ilk iki katın maliyetini üstleneceğiz" açıklamasını yaptı.

Ankara Kahramankazan yeni hastanesine kavuşuyor!

Ankara Kahramankazan'da inşa edilen Devlet Hastanesi'nde çalışmalar tamamlandı. Hastanenin açılışı kısa süre içerisinde yapılacak. 

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Ankara Twin Towers devlet hastanesine mi kiralandı?

Sağlık Bakanlığı bürokratlarının, Ankara’da hayata geçirilen Twin Towers'ı‘hastane için uygun değil’ raporlarına rağmen devlet hastanesine aylık 354 bin liraya kiralattıkları iddia edildi

Ankara iki dev şehir hastanesine kavuşuyor!

Türkiye’de 20 milyar lira yatırımla inşa edilen 15 dev şehir hastanesinin ikisine ev sahipliği yapacak olan Ankara, sağlık sektörünün de başkenti olma yolunda. Bilkent’te yapılan hastane 2017’de, Etlik’teki hastanenin ise 2018’de açılacak.

Ankara Hasvak Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, "Hastanenin özellikle poliklinik binalarının ve koridorların çok yetersiz olduğu tespitlerim oldu. Ek bina hususunda ilk iki katın maliyetini üstleneceğiz" açıklamasını yaptı.

Gölbaşı Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak!

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, kaymakamlıkta basın mensupları ile yaptığı toplantıda, Gölbaşı Hasvak Hastanesi'nin artık yetersiz kaldığını, ek bina yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

Vakıflar'dan Ankara'da kiralık 24 TL'ye iş yeri!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara'da 44, Çankırı'da 3 olmak üzere toplam 47 gayrimenkulü kiraya verecek.

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

Ankara Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak Haberi

Ankara Hasvak Hastanesine ek bina yapılacak
Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, ilçenin hastane sorununa en pratik çözümü bulmak için çalıştıklarını söyledi. Aslan, "Ben de ilçe kaymakamı olarak yerinde yaptığım tespitler çerçevesinde özellikle poliklinik binalarımızın ve koridorlarımızın çok yetersiz olduğu, hatta birden çok doktorla poliklinik hizmeti verebilecek imkanımız varken, fiziki kapasiteden dolayı onu da veremediğimiz noktasında geldiğimiz günden beri yaptığım tespitlerim oldu" dedi. Entegre binanın yapımına en kısa sürede başlanacağını ifade eden Aslan, "Gölbaşı Belediyemizin bu konuda büyük bir fedakarlık göstererek ek bina hususunda ilk iki katın maliyetini üstlenmesi, HASVAK'ın da bir katı da biz yaparız demesi ile şu anda ürettiğimiz çözüm oraya hemen entegre ek bina yapılması yönünde" şeklinde...