03 / 05 / 2024

ankara hıdırlıktepe gecekondu yıkımı

ankara hıdırlıktepe gecekondu yıkımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"kapsamında bugün 200 gecekondu yıkıldı. Proje kapsamında 1050 gecekondu daha yıkılacak.

Ankara Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kentsel Dönüşüm projeleri ile Başkent’in çehresi değişiyor. Dönüşüm projelerinden biri olan “Hıdırlıktepe - Atıfbey - İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi”nde de çalışmalar hız kazandı...

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

1938'de Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'daki arsasını 7 bin liraya satmış!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da Hatıp Çayı kenarındaki arsayı 7 bin liradan  satılığa çıkarmış.

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları ne zaman başlıyor? Detaylar burada!

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları, yeni eğitim-öğretim dönemine hızla yaklaştığımız şu günlerde öğrencilerin dikkatini çekiyor. Öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmayı amaçlayan VGM, ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvurularını online sistem üzerinden almaya hazırlanıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

Ankaralı öğrenciler dikkat! EGO Genel Müdürlüğü flaş bir açıklama yaptı!

Ankara'da yerleşik öğrencileri ilgilendiren bir duyuru EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Resmi bir bildiride, 18 Ocak 2023 tarihinde 2023 yaz dönemi staj başvurularının sona erdiği ifade edildi. Detaylar haberimizde bulunmaktadır...

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

İş arayanlar dikkat! Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru 27 Ocak 2023!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında Çalıştırılacak 399 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye Tabi Sözleşmeli Teknik Personel Giriş Sınavı Duyurusunu yayımladı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ankara'da 127 bin metrekarelik arazi satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Etimesgut'ta yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

ankara hıdırlıktepe gecekondu yıkımı Haberi

ankara hıdırlıktepe gecekondu yıkımı


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"kapsamında bugün 200 gecekondu yıkıldı. Proje kapsamında 1050 gecekondu daha yıkılacak. 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin,Atıfbey Sinanpaşa Kümeevleri bölgesinden başlattığı ve 5 gün sürecek yıkım çalışmalarına, Başkent EDAŞ ve ASKİ ekipleri teknik destek sağlarken, Ankara Emniyet Müdürlüğü güvenlik birimleri de Büyükşehir Belediyesi yıkım ekiplerinin güvenli şekilde çalışmaları için her türlü önlemi alıyor.

Büyükşehir Belediyesi ile hak sahiplerinin anlaşmaları sonucu yıkım kararı çıkan gecekondularda oturan ve aralarında Suriyeli göçmenlerin de bulunduğu kaçak yerleşimciler, yıkımlar öncesinde güvenli şekilde tahliye edildi.

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Hıdırlıktepe - Atıfbey - İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde bir yandan hak sahipleriyle yapım sözleşmeleri imzalanırken, diğer yandan da vatandaşlar tarafından boşaltılan gecekondulardaki...