04 / 05 / 2024

ankara incek projeleri

ankara incek projeleri

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

Ankara'da emlak yatırımcısını üzmeyen tek bölge İncek!

İncek'in altın cağını yaşadığını söyleyen ANGİAD Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar. "Bugün yatırımcısını üzmeyen yerlerin basında İncek geliyor. Konut ve arsa satısı cok yoğun ve fiyatlar giderek artıyor" dedi.

Başkent'te yükselen projelerle metrekare fiyatları artışa geçti!

İstanbul'dan sonra Ankara için de 'Taşı, toprağı altın' denilmeye başlandı. Ankara'da gelişim için adeta gaza basılırken, kent de aynı oranda büyüyor. Bu gelişime paralel olarak metrekare fiyatlarında da ciddi değişiklikler gözleniyor.

Başkent'in yeni yaşam merkezi: İncek Bulvarı!

Birkaç yıl öncesine kadar "kentin ücra köşesi" olarak nitelendirilen İncek Bulvarı, Ankara'nın yeni gözdesi olmak için gelişmeye devam ediyor. İnşaat firmaları, birbirinden iddialı konut projelerini bulvar üzerinde yükseltmeye devam ediyor...

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ Ankara projeleri için tarih belli oldu! O ilçelere 1.048 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığnın Ankara projeleri için tarih belli oldu.

Yargı, Melih Gökçek’in Ankara İncek’teki imar planı değişikliğini iptal etti!

Yaşanan gelişmelere göre, Ankara Gölbaşı İncek’te, Dam Yapı Kooperatifi alanında imarın artırılmasına ilişkin plan değişikliği iptal edildi.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

Ankara İncek'e Birleşmiş Milletler kampüsü geliyor!

Ankara İncek'teki Diplomatik Yerleşkede BM Binaları İçin Arazi Tahsisi, Tasarımı ve İnşasına İlişkin Protokol”ün onaylanması uygun bulundu.

TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konutla dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak. Peki TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir?

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 2 bin 934 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Ankara 2019 projeleri nerede? TOKİ Ankara 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

ankara incek projeleri Haberi

ankara incek projeleri

Çalışmalarına devam eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek TOKİ 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinleri ile buluştu.

Site yöneticileri ve site sakinlerinin davetiyle İncek TOKİ Sosyal tesislerinde vatandaşlarla bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, belediye hizmetleri hakkında bilgilendirmeler yapan Gölbaşı Merkez ve İncek bölgesinde yapılacak olan projeler hakkında çnemli bilgiler veren Başkan Ramazan Şimşek, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların belediye hizmetleri noktasında taleplerini ve beklentilerini dinledi.

Talepleri tek tek not alan Başkan Şimşek “Sorunların çözümü noktasında imkanlarımız ölçüsünde var gücümüzle sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlayacağız. İncek TOKİ konutlarında yaşayan her bir vatandaşımız bizim için çok değerlidir. Vatandaşlarımız yaşam alanlarında ne kadar mutlu ve huzurlu olurlarsa bizde o kadar mutlu ve huzurlu oluruz. Önceliğimiz vatandaş odaklı hizmet, bu anlamda hep birlikte güzel...