22 / 07 / 2024

Ankara-İstanbul Otoyolu kavşak çalışmaları

Ankara-İstanbul Otoyolu kavşak çalışmaları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: "Ülkemizde gelişmiş ve entegre bir ulaşım ağına kavuşması için atılacak adımları tespit ettik. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için emin adımlarla yürümekteyiz" dedi.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Eyüpsultan-Kağıthane Tem Otoyolu kavşak projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan - Kağıthane Tem Otoyolu Hasdal Bölge Önü Kavşağı Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Kartal Kordonboyu Kavşak Düzenleme Projesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

İstanbul'daki 1.8 milyarlık yol ve kavşak ihalesi iptal!

İstanbul'daki 390 yol, kavşak ve altyapı inşaatı için açılan ihale iptal edildi. 1 milyar 828 milyon TL'lik dev ihaleyi Makyol İnşaat almıştı.

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşak'ta çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Karamanlı Kavşak'ta çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı'nın temeli atıldı!

Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı Temel Atma Töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılımıyla gerçekleşti. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, kavşağın hizmete girmesiyle sorunların çözüme kavuşacağını söyledi.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

Ankara-İstanbul Otoyolu kavşak çalışmaları Haberi

Ankara-İstanbul Otoyolu kavşak çalışmaları

 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, ülkenin gelişmiş ve entegre bir ulaşım ağına kavuşması için atılacak adımların tespit edildiğini belirterek, "Söz konusu adımlar birer birer gerçekleştirilmekte ve ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için emin adımlarla yürümekteyiz" dedi.


Bakan Bilgin, köprülü kavşak temel atma ve açılışları dolayısıyla Akıncı Gişeleri'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Bakanlık olarak politikalarının ulaşım ve iletişimin tüm türlerinde konfor ve güvenlik ortamını daha ileri seviyelere çıkararak, halkın ve yüklerin ulaşımını en seri ve emniyetli şekilde yapılmasını sağlayacak altyapıyı oluşmak olduğunu söyledi.


Bakanlık olarak ülkenin refah yolunda attığı her adımda itici güç olmaktan kıvanç duyduklarını dile getiren Bilgin, "Yaptığımız her işin, ürettiğimiz her projenin ülkemize sağladığı pozitif enerji, bakanlığımızı da daha özgün ve ilerici hareket etmeye zorlamaktadır" diye konuştu


10. Kakınma...