24 / 05 / 2024

ankara istinat

ankara istinat

Başkent’te, kar yağışının etkisiyle bir istinat duvarının çökmesi sonucu iki ev ve bir dükkan zarar gördü. Göçen istinat duvarının çevresinde bulunan dört bina tahliye edildi.

Başkentte istinat duvarı çöktü!  4 apartman ve 1 gecekondu tahliye edildi!

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde heyelan sebebiyle  istinat duvarının çökmesi sonucu 4 apartman ve 1 gecekondu boşaltıldı. İşte konuyla ilgili detaylar...

Ankara'da istinat duvarı çökmesi nedeniyle binalar tahliye edildi! 

Ankara Çubuk'ta bir istinat duvarının çökmesi nedeniyle  çevrede bulunan binalar tahliye edildi. 

Ankara'da temeli kayan 8 katlı bina tahliye edildi!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşaat çalışmaları nedeniyle temelinde boşluk oluşan ve istinat duvarının bir kısmı yıkılan 8 katlı bina, çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı. 

Gölbaşı'nda istinat duvarı yıkıldı!

Ankara Gölbaşı’nda etkili olan sağanak yağmur, Seğmenler Mahallesi 953 Sokak’ta bir apartmanın istinat duvarının yıkılmasına neden oldu. Görgü tanıkları duvarın bir anda yıkıldığını ifade etti.

Ankara'da istinat duvarlarının denetimi masaya yatırıldı!

Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, istinat duvarlarının denetlenmesi en önemli konu başlığı olarak dikkat çekti. Toplantıda, Altındağ'da örnek teşkil eden istinat duvarları katılımcılarla paylaşıldı.

Mamak Belediyesi'nden çöken istinat duvarına tedbir!

Ankara Mamak Belediyesi, önceki gün yağan kardan dolayı bir istinat duvarında yaşanan çökme nedeniyle bölgede tedbirler aldı...

Ankara'da kar nedeniyle istinat duvarı çöktü!

Başkent’te, kar yağışının etkisiyle bir istinat duvarının çökmesi sonucu iki ev ve bir dükkan zarar gördü. Göçen istinat duvarının çevresinde bulunan dört bina tahliye edildi.

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

ankara istinat Haberi

ankara istinat

Başkent’te, kar yağışının etkisiyle bir istinat duvarının çökmesi sonucu iki ev ve bir dükkan zarar gördü. Göçen istinat duvarının çevresinde bulunan dört bina tahliye edildi.


Olay, Mamak Boğaziçi Mahallesi Neşet Ertaş Caddesinde bulunan binada meydana geldi. Ankara’da etkili olan kar yağışı sonrası Sabah saatlerinde bir sitenin istinat duvarı, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayda, çöken duvar daha alçakta bulunan iki ev ve dükkana zarar verdi. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine gelen itfaiye ve Mamak Belediyesi ekipleri, güvenlik şeridi çekerek, zarar gören bina ve çevredeki binaları tahliye etti. Olay yerine çağrılan doğalgaz ekipleri herhangi bir duruma karşı binaların gazlarını kesti. Emniyet görevlileri, megafon anonsu ile olası diğer risklere karşı binalardaki vatandaşların dışarıya çıkmalarını istedi. Dışarı çıkan vatandaşlar,...