02 / 05 / 2024

ankara izmir bölünmüş yol

ankara izmir bölünmüş yol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İzmir arasında inşası tamamlanan bölünmüş yolu açtı

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Koray GYO'nun Çankaya'daki 11 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Koray GYO'nun Ankara Çankaya'daki 11 bağımsız bölümünün KDV hariç pazar değeri 48 milyon 645 bin 827 TL, KDV dahil pazar değeri 57 milyon 402 bin 76 TL olarak belirlendi. 

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de 81 bin 187 bina ve 460 bin 506 bağımsız bölümde hasar tespiti yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'de meydana gelen depremin ardından 9 günde 81 bin 187 bina ve 460 bin 506 bağımsız bölümde hasar tespiti gerçekleştirdiklerini belirtti.

İzmir'de 141 bin bağımsız bölümün hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de şu ana kadar 22 bin binada, 141 bin bağımsız bölümün hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını dile getirerek, ağır hasarlı, acil ve yıkık bina sayısının 180 olduğunu açıkladı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümleri 4 Eylül'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanan bölümlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 4 Eylül'de açılacağını açııkladı. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu'nda 429 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinde 120 adet konut ve 309 ticari üniteden oluşan toplam 429 adet bağımsız bölüm için yapı ruhsatı alındı.

Evora İzmir'de 260 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Evora İzmir kapsamında, 8110 Ada 1 Parselde yer alan 195 adet konut ve 65 adet ticari üniteden oluşan toplam 260 adet bağımsız bölüm ve 8115 Ada 3 Parselde yer alan 2 ticari üniteye ait Yapı Ruhsatları alındı.

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Rasim Bölücek Metropol A.Ş yönetimine getirildi! 

Rasim Bölücek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin konut, altyapı, üstyapı, yol ve köprü yapan şirketi Metropol A.Ş.’nin yönetimine getirildi.

ankara izmir bölünmüş yol Haberi

ankara izmir bölünmüş yol

Ankara-İzmir arasında inşası tamamlanan bölünmüş yolu açan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelindeki bölünmüş yol uzunluğunun 11 bin kilometreyi aştığını ve 2012'ye kadar 22 bin 500 kilometreye yükseleceğini söyledi.


İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Ulucak beldesinde, Ankara-İzmir bölünmüş devlet yolunun açılışına katılan Başbakan Erdoğan, "Biz göreve geldiğimizde `inşallah en kısa zamanda 15 bin kilometre duble yol yapacağız' demiştim, o zaman muhalefet bizimle dalga geçmişti. `Nasıl, hangi parayla yapacaksınız?' demişti. Ne oldu? 7 yılın sonunda 11 bin kilometreyi yakaladık ve aştık" dedi.

100'üncü yıl hedefi

Birçok yolun tamamlanarak açılış için hazır beklediğini anlatan Erdoğan şöyle konuştu: "262 kilometre Afyonkarahisar-Antalya yolu bunlardan biri. Bir diğeri 134 kilometre Bozöyük-Adapazarı yolu. Orası da ölüm virajlarıydı. Diğeri 323 kilometre Bursa-İzmir yolu. 367 kilometre Şanlıurfa-Habur yolu. Bunları da yıl sonuna...