03 / 05 / 2024

Ankara Kalecik riskli alan

Ankara Kalecik riskli alan

Ankara ili, Kalecik ilçesi, Ahikemal Şenyurt, Ahiler Yenice, Çanşa Kale, Cuma Saray, Halilağa Tabakhane ve Yenidoğan Yeşilyurt Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Ankara Kalecik'te 33 adet arsa satılıyor!

Ankara Kalecik Belediyesi, Ankara ili, Kalecik ilçesi, Çanşa mahallesinde yer alan 33 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Kalecik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Kalecik ilçesine 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor...

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Başkentte 247 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye tarihi verdi! 

Ankara Kalecik Belediyesi, Ankara ili, Kalecik ilçesi, Çanşa Mahallesi'nde yer alan 42 adet arsayı satılıyor. Peki Ankara Kalecik'te yer alan arsaların fiyatları ve metrekareleri ne kadar? 

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

Ankara'nın 2 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Kalecik ve Çubuk ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırması kararı verildi. 

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Ankara'da çökme riski nedeniyle 21 bina boşaltıldı! 

Ankara’da, inşaat çalışması nedeniyle temelinde kayma oluşan 8 katlı Bahar Apartmanı ve etrafında riskli olduğu tespit edilen 20 bina tahliye edildi.

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden satılık 96 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara ili, Pursaklar, Keçiören, Akyurt, Kahramankazan, Çubuk, Altındağ, Mamak, Kalecik ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 96 gayrimenkulü satıyor...

Deprem riskine karşı yapı denetimi şart!

Başkent Ankara'da korku ve paniğe sebep olan Kalecik’teki 4.5 büyüklüğündeki deprem, riskli yapı bölgelerini de yeniden akıllara getirdi.

Ankara Kalecik riskli alan Haberi

Ankara Kalecik riskli alan

Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, Ankara ili, Kalecik ilçesi, Ahikemal Şenyurt, Ahiler Yenice, Çanşa Kale, Cuma Saray, Halilağa Tabakhane ve Yenidoğan Yeşilyurt Mahalleleri sınırları içerisinde  bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Söz konusu karar, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'un 2'nci ve ek 1'inci maddeleri gereğince verildi.

Ankara ili, Kalecik ilçesi, Ahikemal Şenyurt, Ahiler Yenice, Çanşa Kale, Cuma Saray, Halilağa Tabakhane ve Yenidoğan Yeşilyurt Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanların Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar için