19 / 05 / 2024

Ankara Kalesinde 88 tarihi yapının onarımı yapıldı

Ankara Kalesinde 88 tarihi yapının onarımı yapıldı

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen "Ankara Kalesi Dış Kale Sokak Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında 88 tarihi yapının çatıları, pencere ve kapıları ahşap malzemeleri yenilendi.

Ankara Büyükşehir'den 88.2 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ve Yenimahalle'deki 5 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek..

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı'ndan Ankara'ya yeni proje!

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı, Maliye Hazinesi'ne ait Ankara Çankaya Yenişehir ve Namık Kemal mahallelerinde bulunan toplam 88 bin 89 metrekare büyüklüğündeki arsaları ihale etmek için protokol imzaladı.

Ankara Keçiören'de 88.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören'de 19 Mayıs Mahallesi'ndeki gayrimenkulü ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek..

TOKİ Ankara Mamak Gülseren kura tarihi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren kura tarihi 15 Ağustos 2017 olarak belirtiliyor. Toplamda 88 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 209 bin 766 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 3 Etap başvuru tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap'ta yer alan 88 adet konut için başvurular yarın başlıyor.

Ankara'daki 88 eserin açılışı gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte, Büyükşehir tarafından Başkent’te yapımı tamamlanan Yavuz Sultan Selim Bulvarı (Yeni Keçiören Bulvarı) ile 88 ayrı hizmet alanının açılışını yaptılar.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Keçiören trafiğini ve Fatih Köprüsü'nün yükünü önemli ölçüde rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışını yapacak.

Ankara'daki 88 proje 8 Kasım'da açılıyor!

Ankara'da Yavuz Sultan Selim (Yeni Keçiören) Bulvarı başta olmak üzere, 88 proje ve hizmet alanının toplu açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Başkan Melih Gökçek’in katılacağı törenle, 8 Kasım Salı günü yapılacak.

Ankara Kalesi'nde 88 tarihi yapının onarımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen "Ankara Kalesi Dış Kale Sokak Sağlıklaştırma Projesi" kapsamında 88 tarihi yapının çatıları, pencere ve kapıları ahşap malzemeleri yenilendi.

PTT, Ankara'daki misafirhanesini 4 milyon TL'den satışa çıkardı!

PTT Vakfı, Ankara ili Karakusunlar mahallesinde bulunan misafirhane binasını 4 milyon 88 bin 668 TL'den satışa çıkardı. Satış, 19 Haziran 2012 Salı günü saat 18:30'da yapılacak

TOKİ'den Ankara Kazan'da 53 bin TL'ye 1+1!

Toki Ankara'da 105 adet konutu satışa çıkarıyor. Satılacak daireler 74,76 metrekarelik 48 adet 2+1 ve 111,18 metrekarelik 3+1'lerden oluşuyor. 2+1'ler 53 bin TL ve 69 bin TL arasında 3+1'lerde 88 bin TL ve 114 bin TL arasında değişiyor

TOKİ Ankara Kazan'da 88 bin 37 TL'ye!

TOKİ Ankara Kazan'da fiyatlar 88 bin 37 TL ile 114 bin 797 TL arasında değişiyor

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de 18 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de bulunan toplam 18 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Kalesinde 88 tarihi yapının onarımı yapıldı Haberi

Ankara Kalesinde 88 tarihi yapının onarımı yapıldı

Bina dış yüzeylerinde sıva ve boyama yapılırken avlu düzenlemesi de gerçekleştirildi. Proje ile 12 bin metrekarelik zemin düzenlemesi, bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak şekillendirildi. Dört etapta devam eden proje kapsamında, Ankara'nın ilk camisinin de yer aldığı iç kale bölgesindeki 61 yapıda da Koruma Bölge Kurulu'nun onayının alınmasının ardından çalışma başlatılacak. Dış kale bölgesi çevresindeki "Can, Koyunpazarı, Karaman ve Asker" sokaklarının zemin iyileştirme çalışmaları da tamamlandı. 


Sabah...