20 / 05 / 2024

Ankara kayak merkezleri

Ankara kayak merkezleri

Ankara’ya yaklaşık 2 saat uzaklıktaki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor. Sömestir tatili fırsatını değerlendiren aileler, kızak ve kayakla soğuğa rağmen kışın tadını çıkarıyor.

Kayak yapamayan tatilciler kaplıcaya koştu!

Küresel olarak yaşanan iklim değişikliği nedeniyle kar yağışının yetersiz olması nedeniyle kayak merkezleri boş kaldı. 20 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde termal tesislere yoğun bir ilgi var. Rezervasyonlar yüzde 20 oranında arttı.

Ankara Söğütözü'ndeki arazinin özelleştirilmesi için teklifler alınıyor!

Ankara'da kamu kurum ve kuruluşları, alışveriş ve yaşam merkezleri ile otellerin yer aldığı arazilerin özelleştirilmesi için teklifler alınmaya başladı. 

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş Çankaya Kayak Pisti ve Macera Parkı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi'nde Yer Alan Teleferik, Kayak Pisti ve Macera Parkına ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

İmar barışı başvuru merkezleri Ankara!

Yapı Kayıt Belgesi için e-devler üzerinden başvuru yapılabildiği gibi, Bakanlığın yetkilendirdiği kuruluşlardan da müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da nerede başvuru yapılabilir? İşte imar barışı başvuru merkezleri Ankara..

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Ankara'da imar barışı için danışma merkezleri kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet vermeye başladı.

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Ankara Çukurambar'da iş merkezleri arrtı!

Ankara’da yeni merkez Çukurambar olarak görülüyor. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, bölgede arazilerin yanı sıra iş merkezlerinin bölgede yoğunluğunu artırdığını belirtti.

Cazibe Merkezleri Programı illerde bayram havası estirdi!

Ankara'da açıklanan, toplam 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı, bayram havası yaşattı. Programın yatırım ve kalkınma hamlesinin öncüsü olması bekleniyor.

Ankara kayak merkezleri Haberi

Ankara kayak merkezleri

Ankara’ya yaklaşık 2 saat uzaklıktaki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor. Sömestir tatilini fırsat bilip, merkeze gelen vatandaşların bir bölümü kayak yaparken bir bölümü kayak eğitimi alıyor.

Çocuklar kızak ve kayakla doyasıya kayarak tatilin tadını çıkarıyor. Ailesiyle Ankara’dan tatil için Yıldıztepe’ye giden Ali Hikmet Uğurlu, "Yıldıztepe'yi internetten tesadüfen bulduk ve gelmeye karar verdik. Birçok yere kaymaya gittik ama burası gerçekten çok güzel. Yıldıztepe'yi çok beğendik. Rakım düşük, pistleri ve havası çok güzel" dedi. 


ANKARA’YA ÇOK YAKIN


Yıldıztepe'nin ulaşımının çok rahat olduğunu dile getiren Uğurlu, "Burası birçok yere çok yakın. Ankara'ya 2 saat mesafede. Sabah 7'de çıktık, 9'da geldik. İnsanlar burayı keşfettikçe daha da güzelleşecek diye düşünüyorum. Herkese tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı. Kayak merkezine ailesiyle gelen Doğa Uğurlu (7) ise yarıyıl tatilinin...