02 / 05 / 2024

Ankara kepenk indiren esnaf sayısı

Ankara kepenk indiren esnaf sayısı

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil yaptığı açıklamada başkent Ankara'da 228 esnaf kepenk indirdiğini söyledi.

6 ayda 10 binden fazla esnaf kepenk kapattı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin açıkladığı haziran verilerine göre son 6 ayda kepenk kapatan esnaf sayısı 10 bini aştı. 2021 yılı haziran verilerine göre ise kepenk indiren şirket sayısı yüzde 115, açılan şirket sayısı ise yüzde 40 arttı.

iPhone'lara taksitli satış geliyor! 32 bin liralık iPhone 13 Pro Max 512 GB Akıllı Telefon kaç taksit olacak?

Dünya devi Apple, Rusya Ukrayna savaşından yüzünden önemli bir pazarını kaybetti. Rusya'da kepenk indiren Apple, rakip firmaların akıllı telefonlarına göre oldukça pahalı sattığı iPhone telefon Macbook bilgisayarları taksitle satma kararı aldı.

Ankara'da son 1 ayda 228 esnaf kepenk indirdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil yaptığı açıklamada başkent Ankara'da 228 esnaf kepenk indirdiğini söyledi.

Perakendeciler yazlık bölgelerde mağaza açıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle yazlık bölgelere göçler artınca perakendeciler de çareyi yazlık bölgelerde şube açmakta buldu. Büyükşehirlerde kepenk indiren esnaf tatil bölgelerinde hizmet vermeye başladı. 

2021'in ilk çeyreğinde 29 bin 37 iş yeri kapandı!

İcra dairelerine günlük gelen icra ve iflas dosya sayısı 1100’i geçti. Pandeminin etkilerini her sektörde göstermesiyle, 2021'in birinci çeyreğinde kepenk indiren esnaf sayısı 29 bin 37 oldu.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

2020'de Ankara'da 3 bin 398 esnaf kepenk indirdi!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, 2020 yılı içerisinde Ankara'da 3 bin 398 esnafın, son bir ay içerisinde ise 25 lokanta ve restoranın oda kaydını sildirerek kepenk indirdiğini dile getirdi.

Kocaeli Büyükşehir, kepenk indiren iş yerlerinden kira almayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında iş yerlerini kapatan işletmecilerden kira almayacaklarını açıkladı.

Zeki Triko'nun Bağdat Caddesi'ndeki mağazası kapandı!

Dünya çapında tanınan bir mayo markası olan Zeki, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı. Yılbaşından önce İstinyepark mağazası kepenk indiren Zeki, İstanbul'da sadece Nişantaşı'ndaki mağazada hizmet verecek...

Ankara İstanbul YHT’nin ilk seferinde izdiham yaşandı!

İstanbul-Ankara arasını 3.5 saate indiren ve cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan YHT (Yüksek Hızlı Tren), dün sabah ilk seferini yaptı. YHT’nin 1 hafta boyunca ücretsiz olması, istasyonda izdiham yarattı.

Ankara İstanbul hızlı tren hattı Marmaray ile birleştirilecek!

İstanbul ile Ankara arasını 3,5 saate indiren ve Anadolu ile bağlayan Yüksek Hızlı Tren’in açılışını yapan Başbakan Erdoğan, seferlerin 3 Ağustos Pazar akşamına kadar ücretsiz olacağını müjdeledi.

İstanbul ile Ankara arası yüksek teknolojiyle sadece 3,5 saat!

İstanbul ile Ankara arasını 3,5 saate indiren ve Anadolu ile bağlayan Yüksek Hızlı Tren’in açılışını yapan Başbakan Erdoğan, seferlerin 3 Ağustos Pazar akşamına kadar ücretsiz olacağını müjdeledi.

Ankara kepenk indiren esnaf sayısı Haberi

Ankara kepenk indiren esnaf sayısı

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, son zamanlarda sık sık gündeme gelen başkent Ankaralı esnafın durumunu Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e sordu.

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil yaptığı açıklamada “Covid-19 salgınla mücadele sürecinde kısıtlamalar nedeniyle faaliyetlerine devam edemeyen bir çok sektördeki esnafın kepenk indirdiğini, vergiler ve giderlere nazaran kazanç olmadan geçirdikleri aylar nedeniyle yükün taşınamayacak noktaya geldiğini söyledi. Yalnızca 2021 Mayıs ayında Türkiye genelinde 3893, Ankara’da ise 228 esnafın kepenk indirdiğinin altını çizen Yeşil; Salgının başında çekilen krediler duruyor, esnaf o kredileri çevirmek için kredi çekecek duruma geldi” diye konuştu.

2021'in ilk çeyreğinde 29 bin 37 iş yeri...