19 / 05 / 2024

Ankara Kocaeli

Ankara Kocaeli

Hem yeni yollar açan hem de iki arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddelerde yol genişletme çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, yol yapımına son sürat devam ediyor.

Ankara ve 1 şehirde daha 5 arsa satılacak!

Ankara ve Kocaeli'de yer alan toplamda 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Nisan ve 18 Nisan'da yapılacak.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

7 ile 185 kilometrelik raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, Konya, Kayseri ve Gaziantep olmak üzere 7 ayrı şehirde 14 hatta yaklaşık 185 kilometre uzunluğunda raylı sistem yapım çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Ankara, Kocaeli ve Sivas'ta riskli alan kararı!

Ankara, Kocaeli ve Sivas'taki bazı bölgeler 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun'un ilgili maddesi uyarınca riskli alan ilan edildi.

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı TBMM gündeminde!

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, sorularını Bakan Soylu'ya iletti..

Kocaeli Darıca'ya metro geliyor!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı Ankara’da koordinasyon toplantısında ağırladı. Işık, Darıca’da bulunan askeri alanın Darıca Belediyesi’ne devredilerek rekreasyon alanı yapılacağını söyledi.

Emlak Konut'tan Ankara, Kocaeli ve Niğde'ye 4.500 konut!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Ankara, Kocaeli-Gebze ve Niğde'de orta ve ortanın altına hitap eden 4 bin 500 konutu ekimin sonu ve kasımın başı itibarıyla satışa sunacaklarını belirtti.

Kocaeli'de konut satışı azaldı!

3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2016 ilk yarı rakamları, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Kocaeli'ndeki yeni konut satışı toplamının, geçen yılın gerisinde kaldığını gösteriyor" dedi.

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da açılacak!

Sağlık Bakanlığı'yla "kamu özel sektör işbirliği" modeli kapsamında sözleşme imzalayan Türkerler Holding, Ankara Etlik, İzmir Bayraklı ve Kocaeli'nde sağlık entegre tesisi için yaklaşık 2.2 milyar euroluk bir yatırıma hazırlanıyor.

Ankara-Kocaeli arası kadar yeni yol açıldı!

Hem yeni yollar açan hem de iki arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddelerde yol genişletme çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, yol yapımına son sürat devam ediyor.

İstanbul-Ankara YHT hattında test sürüşleri devam ediyor!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Gebze-Arifiye bölümünde Piri Reis Treni'yle test sürüşüne katıldı.

Ankara Kocaeli Haberi

Ankara Kocaeli

SAĞLIKLI kentleşme içiıı çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yolda kalan gecekonduları yıkmaya devam ediyor. 2014 yılı boyunca Altındağ'da girilmedik mahalle bırakmayan Altındağ Belediyesi, A'dan Z'ye Altındağ'ın tüm mahallelerinde 35 bin metre yani 35 kilometre yol açtı. Böylece 2005 yılından bu yana açılan yeni yol uzunluğu 335 km oldu. Ankara-Kocaeli arası yol uzunluğu kadar yeni yol, Altındağlılar için hizmete açıldı.

BAĞLANTI KOLAYLAŞTI, MESAFE KISALDI 


Gerçekleştirilen yol açım çalışmalarında köylere ağırlık verildi. Aydıncık, Gicik, Kavaklı ve Peçenek köylerinde açılan yeni yollar sayesinde, köylerin şehir merkeziyle bağlantısı kolaylaştı ve mesafe kısaldı. 


Şehir merkezinde ise yol açma çalışmaları ağurhkli'olarak Alemdağ, Başpınar, Beşikkaya; Doğahtepe, Gültepe, Çamlık ve Ali ErsoyMahallelerinde gerçekleştirildi. Şehir planlamasında cadde ve sokakların önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,...