17 / 05 / 2024

Ankara Konağı ihalesi

Ankara Konağı ihalesi

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Konağı'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 23 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

TOKİ'den Ankara'ya 1.012 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara projesinin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak. Söz konusu projede 1.012 konut yer alacak.

TOKİ'nin Ankara'daki yeni projesi için flaş erteleme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesinin ihalesi 15 Kasım tarihine ertelendi. Söz konusu ihale 11 Kasım'da yapılacaktı.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kamu yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi 14 Haziran'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa İli Akhisar Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı bugün ihaleye çıkıyor!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Edremit Hükümet Konağı ihalesi 4 Şubat'ta!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 147:30'da yapılacak.

Canik Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Konağı ihalesi Haberi

Ankara Konağı ihalesi

Ankara Konağı, Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından ihaleyle kiraya verilecek.

Keçiören'de Şehit Polis İbrahim Kaplan Parkı içindeki iki katlı Ankara Konağı binası zemin katının, Sivil Toplum Kuruluşu tarafından işletmesi amacıyla; 3 yıllığına kiralanacak. İhale, 23 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:20 de Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirilecek.

İhale ilanı: 
KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İHALE İLANI
1 - İlçemiz Etlik mahallesinde Yeni Etlik Caddesi No:161 adresinde bulunan, imarın 9259 ada bitişiği Yeni Etlik Caddesi ile 227.Sokağın kesiştiği yer olan ve Şehit Polis İbrahim Kaplan Parkı içinde 12.80 m x 14.00 m = 179.20 m² lik 2 katlı Ankara Konağı binası zemin katının, Sivil Toplum Kuruluşu tarafından işletmesi amacıyla; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine istinaden Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihale neticesinde 3 yıllığına kiraya...