15 / 05 / 2024

Ankara köy konağı projesi

Ankara köy konağı projesi

Büyükşehir Belediyesi, çevre ilçelerdeki köy konağı olmayan veya kullanılamaz olan mahallerde 1,5 ayda 70 köy konağını tamamladı, 82’sinde de sona yaklaşıldı.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Kocaeli Topluca Köy Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Topluca Köy Konağını baştan aşağı yenileyerek hizmete açtı.

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Taşova köy konağı hizmete açıldı!

Taşova Belevi Mahallesi'nde köy konağı hizmete açıldı. AK Parti Amasya Milletvekili Çilez, "Emeği geçen tüm çalışanlara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi...

Belevi köy konağı açıldı!

Belevi köy konağı, misafirhane, yemekhane-düğün salonu, muhtarlık odası dernek odası projesi Kurban Bayramı'nın 2. günü tamamlanarak törenle açıldı...

5 yılda bitirilecek 5 bin köy konağı projesi TBMM'de!

5 yılda bitirilecek 5000 adet köy konağı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Sepetçi Köy Konağı ve Müzesi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Sepetçiler Mahallesi’nde (Köyü) inşa edilen ilk köy müzesi ve konağı törenle hizmete açıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Ankara Kösrelik Mahalle Konağı için geri sayım başladı!

Ankara'da mahallelilerin sosyalleşmesine ve paylaşımlarının artmasına vesile olan mahalle konaklarına bir yenisi daha ekleniyor, Ankara Keçiören Kösrelik Köyüne yapılan mahalle konağı aynı zamanda muhtarlık binası olarak da hizmet verecek.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Gedikli Mahallesi (Köyü)’ne inşa edilecek olan konağın ihalesi yapıldı.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi 26 Haziran'da!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’dan fazla konak inşa eden İzmit Belediyesi, Gedikli Köy Konağı'nın ihalesini 26 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara köy konağı projesi Haberi

Ankara köy konağı projesi

Büyükşehir Belediyesi, çevre ilçelerdeki köy konağı olmayan veya kullanılamaz olan mahallerde 1,5 ayda 70 köy konağını tamamladı, 82’sinde de sona yaklaşıldı. Çatıları yenilenen, zeminlerine seramik kaplanan, pencerelerine doğrama takılan köy konaklarının çevre düzenlemeleri de yapılıyor. Elmadağ’ın Yukarıkamışlı, Karacahasan, Taburlar mahallelerinde köy konakları köylüye teslim edilirken, Şereflikoçhisar’ın Çalören, Musular Şekerköy mahallelerinde ise çalışmalar sürüyor. Evren, Kızılcahamam, Haymana, Polatlı gibi Ankara’nın dört bir tarafındaki ilçelerin köylerine yapılan ve yapılmakta olan köy konakları, mahalle sakinleri tarafından taziye ve toplantı alanları olarak da...