17 / 05 / 2024

Ankara Kulesi görüntü kirliliği

Ankara Kulesi görüntü kirliliği

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Dikmen’e inşa edilecek Ankara Kulesi’yle görüntü kirliliği ortadan kalkacak. 

25 milyon TL’lik rüşvet görüntüleri müfettişlerde!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Coşkun Torun'un odasındaki görüntüler ile Aygün'ün sahibi olduğu TOGO İkiz Kuleleri'ndeki görüntüleri alarak inceliyor.

Gebze-Haydarpaşa banliyö hattında son durum görüntülendi!

Gebze-Haydarpaşa arasında yapım çalışmaları devam eden Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Projesi ve Marmaray’la entegre olan banliyö hattı havadan görüntülendi.

3. Havalimanı’nın kulesi havadan görüntülendi!

Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul 3. Havalimanı’nın ’Lale’ figüründen esinlenerek yapılan ’Hava Trafik Kontrol Kulesi havadan görüntülendi

Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum havadan görüntülendi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016'da temeli atılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin anteni yükselmeye devam ediyor. 

Ankara Kulesi görüntü kirliliğini ortadan kaldıracak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Dikmen’e inşa edilecek Ankara Kulesi’yle görüntü kirliliği ortadan kalkacak. 

Küçük Çamlıca TV -Radyo Kulesi havadan görüntülendi!

Çamlıca’da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için projelendirilen ve inşaat çalışmaları devam eden Küçük Çamlıca TV -Radyo Kulesi havadan görüntülendi.

İşte İstanbul'un 1967 yılındaki görüntüleri!

Günümüzün en kalabalık şehri olan İstanbul'un 1967 yılına ait nostaljik görüntülerinde Galata Kulesi, Topkapı Surları, Sultan Ahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Haliç ve Galata Köprüsü'nün o yıllardaki halini görmek mümkün.

2000 yılında Çamlıca Tepesi'nde görüntü kirliliği sona erecekmiş!

2000 yılında Çamlıca Tepesi'nde çok sayıda televizyon kulelerinin oluşturduğu görüntü kirliliğini önlemek için tepeye yaptırılacak 174 metrelik Çamlıca TV Kulesi'yle tepedeki görüntü kirliliği sona erecekmiş.

İstanbul'un tarihi mekanlarını Havadanemlak görüntüledi!

Türkiye'nin en kalabalık, iktisadi ve kültürel açıdan en önemli şehri olan İstanbul'un Ayasofya, Kapalı Çarşı, Bozdoğan Kemeri, Süleymaniye Camii, Yuşa Tepesi ve Galata Kulesi gibi tarihi mekanlarını Havadanemlak görüntüledi...

Galata Kulesi'nin havadan genel görüntüleri!

528 yıında Karaköy'ün Galata semtinde fener kulesi olarak inşa edilen Galata Kulesi 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Next Level projesini Brigitte Weber Mimarlık Ofisi tasarladı! İşte ilk görüntüler!

Pasifik İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Next Level projesi, Brigitte Weber Mimarlık Ofisi'nde tasarlandı. İşte Ankara'nın ilk karma kullanım projesin Next Level'dan ilk görüntüler...

Kız Kulesi'nin havadan çekilmiş video görüntüleri!

Üsküdar kıyısında yer alan Kız Kulesi'nin gökyüzünden çekilmiş video görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi çekti ve kaydetti. İşte İstanbul'un simge yapılarından biri olan Kız Kulesi'nin havadan videosu...

Kız Kulesi'nin havadan çekilmiş görüntülerini izleyin!

İstanbul'un tarihi ve turistik simge değerlerinden birisi olan Kız Kulesi'nin havadan görüntüleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafında çekildi...

Ankara Kulesi görüntü kirliliği Haberi

Ankara Kulesi görüntü kirliliği

Hürriyet Gazetesi'nden Eray Görgülü'nün haberine göre; Dikmen ve Şentepe’de yıllarca çözüm bulunamayan görüntü kirliliği sona eriyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Dikmen’e inşa edeceği ‘Ankara Kulesi’yle görüntü kirliliği ortadan kalkacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın “İstanbul’a simge olabilecek bir eser kazandırıyoruz” dediği 387 metrelik seyir teraslı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi’nin bir benzeri de Ankara’ya yapılacak. Tasarımı, mimari proje yarışmasıyla belirlenecek kule, Başkent’in Çankaya’daki en yüksek yerleşim yeri Dikmen’e inşa edilecek.


GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Bakanlık tarafından karasal sayısal yayıncılığa altyapı oluşturmak ve şehirlerdeki görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla başlattığı Sayısal Yayıncılık Projesi kapsamında İstanbul ve Çanakkale’nin ardından üçüncü kule Ankara’ya yapılacak.