17 / 05 / 2024

Ankara Kulesi nerede

Ankara Kulesi nerede

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Dikmen’e inşa edilecek Ankara Kulesi’yle görüntü kirliliği ortadan kalkacak. 

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 21 Nisan 2023 deprem listesi!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede?

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin yıllık kira geliri ne kadar?

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin aylık kira geliri 550 bin TL, yıllık kira geliri 6 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara’daki Keçiören Kulesi inşaatına 60 milyon TL'lik bütçe!

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Saraycık TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 100 bin sosyal konut Ankara detayları!

TOKİ Ankara 2020 projesinde başvurular ne zaman? TOKİ Ankara 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Ankara 2020 nerede? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Ankara detayları...

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede?

Pasifik İnşaat Merkez Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 10 blokta toplam 1.425 adet konut bulunuyor.

Merkez Ankara nerede? Lokasyon bilgisi!

Merkez Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Ankara’daki Cumhuriyet Kulesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

2003 yılında yapımına başlanan ve yüzde 40’ı tamamlanabilen Ankara’daki Cumhuriyet Kulesi için yeniden ihale yapılacak. 

Ankara Kulesi nerede Haberi

Ankara Kulesi nerede

Hürriyet Gazetesi'nden Eray Görgülü'nün haberine göre; Dikmen ve Şentepe’de yıllarca çözüm bulunamayan görüntü kirliliği sona eriyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Dikmen’e inşa edeceği ‘Ankara Kulesi’yle görüntü kirliliği ortadan kalkacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın “İstanbul’a simge olabilecek bir eser kazandırıyoruz” dediği 387 metrelik seyir teraslı Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi’nin bir benzeri de Ankara’ya yapılacak. Tasarımı, mimari proje yarışmasıyla belirlenecek kule, Başkent’in Çankaya’daki en yüksek yerleşim yeri Dikmen’e inşa edilecek.


GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Bakanlık tarafından karasal sayısal yayıncılığa altyapı oluşturmak ve şehirlerdeki görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla başlattığı Sayısal Yayıncılık Projesi kapsamında İstanbul ve Çanakkale’nin ardından üçüncü kule Ankara’ya yapılacak.