11 / 05 / 2024

Ankara lojmanları

Ankara lojmanları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 2 lojmanı 2 Temmuz tarihinde satışa çıkarıyor. Lojmanlardan biri 94 bin TL, diğeri ise 117 bin TL olarak belirlendi...

Ankara'daki bürokratların da oturduğu 428 lojmandan 157'si boşaltıldı!

Başkentin merkezinde, Başbakanlığa 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Cumhuriyet döneminin ilk toplu konut projesi olan "Devlet Mahallesi"nin riskli alan ilan edilmesinin ardından, üst düzey bürokratların da oturduğu 428 lojmandan 157'si boşaltıldı.

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi bugün!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi 11 Temmuz'da!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Temmuz 2016 tarihinde saat 10:30'da gerçekleşecek.

TOKİ'nin Ankara'daki 3 lojman inşaat ihalesi bugün!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Haziran saat 14:30'da gerçekleşecek.

Çankaya Marina Ankara ulaşım!

Çankaya Marina Ankara ulaşım bilgileri kapsamında proje, M.S.B Lojmanları arkasında bulunuyor. Teslimleri Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek olan projede lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Oran Marina Ankara adres!

Oran Marina Ankara adres bilgisi kapsamında proje M.S.B Lojmanları arkasında bulunuyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.

Emek Sümerbank lojmanları TÜRGEV'e mi devredilecek?

ANKARA'NIN Emek semtinde bulunan Sümerbank Lojmanları sakinleri kış günü gelen 'tahliye' kararıyla şoke oldu. Lojmanlarda oturanlar kendilerine evleri boşaltmaları için bir hafta süre verildiğini söyledi..

Sümer Holding Lojmanları’na son 1 hafta!

Ankara Emek’teki Sümer Holding Lojmanları’nı tahliye etmek isteyen ekiplerle, bina sakinleri arasında tartışma çıktı. Lojman sakinleri, “Bu kışta, soğukta nereden ev bulacağız” diye tepki gösterdi.

Ankara Namık Kemal ve Yenişehir'deki bazı lojmanların Maliye Bakanlığı tahsisi kalktı!

Erdoğan Bayraktar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Ankara Çankaya Namık Kemal Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi, ekonomiye kazandırılıyor. Maliye Bakanlığı'nın bazı parsellerde tahsisini kaldıran karar bugün Resm

Kuzu Grup Ankara Oran projesinin ilk görselleri!

Kuzu Grup Ankara Oran projesi konut, ofis ve AVM alanlarından oluşuyor. Kuzu Grup Ankara Oran projesi, TOKİ'nin geçtiğimiz yıl ihale ettiği Maliye Lojmanları arsasında yükseliyor...

ÖİB, Ankara Çankaya'daki lojmanları 2 Temmuz'da satışa çıkarıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 2 lojmanı 2 Temmuz tarihinde satışa çıkarıyor. Lojmanlardan biri 94 bin TL, diğeri ise 117 bin TL olarak belirlendi...

Ankara Sinpaş Altın Oran adres!

Ankara Sinpaş Altın Oran adres ; Turan Güneş Bulvarı, Altınoran No:54 ( MSB Lojmanları Arkası ) 06550 Oran - Çankaya / Ankara adresinde yer alıyor...

Ankara lojmanları Haberi

Ankara lojmanları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara'daki iki lojmanı açık ihale ile özelleştirecek. 


Lojmanlar hakkında: 

Lojmanlardan biri Ankara İli, Çankaya İlçesi, Güvenevler Mahallesi, Aşağı Ayrancı, Kuzgun Sokak No:85/2'de yer alıyor. Tahmini bedeli 94 bin TL olan lojmanın geçici teminat tutarı ise 2 bin 820 TL. İhalesi 2 Temmuz 2014 saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 


Lojmanlardan diğeri ise Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çamlıtepe Mahallesi, Kurtuluş, Taşkent Sokak No:1/37'de yer alıyor. Tahmini bedeli 117 bin TL olan lojmanın geçici teminat bedeli ise 3 bin 510 TL. İhalesi 2 Temmuz 2014 saat 11.00'de gerçekleştirilecek. 


1) Şartname bedeli İdare veznesine veya İdare’nin T.C. Ziraat Bankası Bakanlıklar/Ankara Kamu Girişimci Şubesi nezdindeki TR830001002532034485185011 IBAN No’lu hesabına yatırılarak Ziya Gökalp Caddesi No:80 06600 Kurtuluş/ANKARA adresindeki 4. Kat 410 nolu İdari İşler ve Satınalma Biriminden temin...