26 / 07 / 2024

ankara Makine Kimya Endüstrisi Kurumu

ankara Makine Kimya Endüstrisi Kurumu

MKEK fabrikasındaki yangın çıktı. Yangında ağır yaralanan işçilerden birisi hayatını kaybetti...

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aykanat tarafından kuruldu.

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Köse tarfından kuruldu.

Metropool İnşaat Makine Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropool İnşaat Makine Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Duman tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Ankara'daki deposunu 3.2 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki 11 bin 970 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 13 bin 833 metrekare deponun 5 bin metrekarelik depolama alanı ile 260 metrekarelik ofis alanını "Betek Boya ve Kimya San.A.Ş."ye 5 seneliğine  3 milyon 250 bin TL'ye

Ankara-Niğde Otoyolu’nda makine ve ekip sayısı arttı!

Toplam 330 kilometreden oluşan Ankara-Niğde Otoyolu projesinde yapım çalışmaları hızlandı. 2020'de açılması planlanan projede makine ve ekip sayısı arttı.

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesi'ne devredilen Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yer alan arsaya konut ve sosyal tesis yapımı işi için ihaleye çıkılacağı açıkladı. 

Beşis Makine, Ankara'ya 2 yeni tesis kuracak!

Besiş Makine, 2 yıl gibi kısa sürede pazarda önemli bir noktaya gelirken, önümüzdeki dönemde iç pazar ve ihracat kaynaklı büyümeye odaklandı.

Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Avşar tarafından 60 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Ankara'daki konutlarda doğalgaz tehlikesi!

Başkentgaz ve Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, konutlarda doğalgazın güvenli kullanımını sağlamak üzere ücretsiz denetime başladı. Abonelere tesisattaki kusurları gidermeleri için 15 gün süre verilecek.

Galata Köprüsü'nün kayıp parçaları bulundu!

Galata Köprüsü'nün bin tonu bulan kayıp 4 parçasının, 1992 yılındaki yangından 2 yıl sonra işlevini yitirdiği gerekçesiyle Makine Kimya Endüstrisi'ne (MKE) hurda niyetine satıldığı ortaya çıktı.

Tarihi Galata Köprüsü’nün kayıp parçaları bulundu!

Galata Köprüsü'nün kayıp parçaları bulundu Galata Köprüsü'nün bin tonu bulan kayıp 4 parçasının, 1992 yılındaki yangından 2 yıl sonra işlevini yitirdiği gerekçesiyle Makine Kimya Endüstrisi'ne (MKE) hurda niyetine satıldığı ortaya çıktı.

Ankara'da su kavgası alevlendi!

Ankara Tabip Odası, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Ankara Şubesi, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, Ankara'daki içme suyu hakkında basın toplantısı düzenledi.

ankara Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Haberi

ankara Makine Kimya Endüstrisi Kurumu

     Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Makine Kimya Endüstrisi Kurumu'na (MKEK) ait fabrikada çıkan yangında yaralanan işçilerden birisi hayatını kaybetti. 

     Ankara Numune Hastahanesi'nde tedavi gören Hakan Akbaş (37), doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

     Akbaş için Barutsan Fabrikası'nda tören düzenlendi. Törene, MKEK Genel Müdürü İzzet Artunç, Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, Elmadağ Belediye Başkan Yardımcısı Davut Gündoğan ve daire amirleri katıldı. 

     Törenin ardından Akbaş'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Merzifon'a gönderildi. 

     Elmadağ Barutsan Fabrikası'nda havan mermisi barutlarının hazırlandığı bölümde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmış, çıkan yangında 2 işçi ağır...