06 / 05 / 2024

Ankara Mamak yeni kentsel dönüşüm projeleri

Ankara Mamak yeni kentsel dönüşüm projeleri

Mamak Belediyesi'nin, ilçenin büyük bir bölümünü kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle gecekonduların yerinde modern konutlar yükseliyor.

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

10 soruda TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Yatıkmusluk Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında yeni konutlar inşa edilmeye devam ediyor. 

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 1.312 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında toplamda 1.312 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ'den Ankara Mamak 3. ve 4. Etap'a 1,825 yeni konut!

Başkentte kentsel dönüşüm projelerine hız veren TOKİ, Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 3. ve 4. Etap'ta 1,825 yeni konut hayata geçirecek.

Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar üretmeye devam ediyor. TOKİ Ankara Mamak'ta toplam 3 bin yeni konut hayata geçirecek.

Ankara Mamak'a 4 yeni cami inşa edilecek!

Ankara Mamak’ta Selçuklu Mimarisi'yle 4 yeni camii inşa edilecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Yeni inşa edeceğimiz mahalle camileri Selçuklu Mimarisi ile yapılacak. Ancak daha kullanışlı olacak bu camileri artık ihtiyaca cevap veremeyen eski mahalle camilerinin yerine inşa edeceğiz''dedi.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ kura çekimi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ kura çekimi 2 Aralık 2015 tarihinde yapılacak. Daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu kura çekimi!

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu kura çekimi 2 Aralık 2015 tarihinde düzenlenecek. 341 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kurası ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 369 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 18 bin 143 TL'lik peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kurası ne zaman?

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi için başvurular tamamlandı. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 756 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura listesi!

Toplamda 583 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 12 bin 265 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura listesi...

Ankara Mamak TOKİ Evleri kura 2015!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde yüzde 25 peşinde 180 ay vade uygulanıyor. Projede 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. İşte Ankara Mamak TOKİ Evleri kura 2015 detayları...

Ankara Mamak yeni kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Ankara Mamak yeni kentsel dönüşüm projeleri

Yine Mamak Belediyesi öncülüğünde çalışmaları devam eden ve bölgeyi çekim merkezi haline getirecek 200 yataklı akıllı devlet hastanesi, Kök Hücre Üniversitesi, Gök Bilim Merkezi ve Mavi Gölü, Kıbrıs Kanyonu gibi doğal güzelliklerle bezenmiş Kıbrıs Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları bu değişime öncülük edecek yatırımlar arasında yer alıyor. 


7 bin 200 konut yapıldı 


Tüm bu değişimlerim mimarı olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni Mamak'ı SABAH Ankara'ya anlattı. Akgül, "Seçim döneminde ne vaat ettiysek tek tek örgü gibi Mamak'a işliyoruz. Amacımız Mamak'ı bir çekim merkezi haline getirecek modern yaşanılabilir bir şehir yaparken, özellikleriyle de gelinip gezilecek bir merkez haline getirmek. Anayurt-Gülseren, Altıağaç, Karaağaç, Hüseyin Gazi ve Yeni Mamak kentsel dönüşüm projelerinde toplam 16 bin 50 adet konut var. Bunların 7 bin 200 adeti...