29 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent teslim

Ankara Mebuskent teslim

Ankara Mebuskent'te kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkânı sağlanıyor. Ankara Mebuskent'te 765 bin TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Ankara Mebuskent'te kampanya!

Aymor Grup imzası taşıyan Ankara Mebuskent'te sıfır faizle 120 ay vade kampanyası devam ederken, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ankara Mebuskent'te kampanya detayları...

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Ankara Vantage teslim tarihi!

Ankara Ümitköy'de inşa edilecek Vantage Ümitköy projesi 24 ve 10 katlı 2 bloktan oluşuyor. Peki Ankara Vantage teslim tarihi ne zaman?

Çankaya Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi!

Çankaya Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Kumru Ankara Rezidans'ta fiyatlar 525 bin TL'den başlıyor...

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara Mebuskent'te Ramazan bereketi!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Ankara Mebuskent'te bahar fırsatı!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler içinde cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10’luk bir kontenjan ayrıldı.

Sinpaş Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Sinpaş Marina Ankara Evleri projesinde konut fiyatları 330 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Marina Ankara Evleri projesinde 2 bin 518 daire yer alıyor...

Ankara Mebuskent konutlarına yoğun ilgi!

Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen konut projelerinden Mebuskent, sunduğu sağlıklı yaşam imkânları dolayısıyla en fazla doktorların tercihi oldu.

Mahall Ankara'da teslimler için geri sayım başladı!

Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda inşa edilen Mahall Ankara'da teslim için geri sayım başladı. 3 bin kişinin yaşayacağı, günde 10 bin kişinin de ziyaret edeceği projede teslimatlar 2016'nın ilk yarısında yapılacak.

Kuzu Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi

Kuzu Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi 2017 yılının ikinci yarısı olarak belirtiliyor. Kumru Ankara Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor...

Ankara Mebuskent teslim Haberi

Ankara Mebuskent teslim

Aymor Grup'un Ankara'da hayata geçirdiği  Mebuskent projesinde 332 villa 602 daire yer alıyor. Proje 10 bloktan oluşuyor. 


Ankara Mebuskent'te yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 daire ve bahçeli villa şeklinde tasarlandı. 


Projenin sosyal imkanları arasında,çocuklar için oyun alanları; her yaştaki kişiler için spor imkânı; özel gün, toplantı ve diğer sosyal etkinlikler için özel mekânlar yer alıyor. 


Ankara Mebuskent'te 765 bin TL taksitle!

Ankara Mebuskent'te 765 bin TL taksitle konut sahibi olmak mümkün. Projede kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkânı sağlanıyor.


Ankara Mebuskent iletişim;

Tel: 0312 911 23 40

Web adresi: http://www.mebuskent.com/

Öznur...