06 / 05 / 2024

Ankara Mebuskente yoğun ilgi

Ankara Mebuskente yoğun ilgi

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

ABB tarafından satılan konutlara yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konut vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Ankara Eserkent Konutları'na yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Eserkent projesinde başvurular devam ediyor. Eserkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konutular için son başvuru tarihi 15 Ocak.

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Kaşmir Mavi Orkide projesine yoğun ilgi!

Kaşmir Yapı tarafından Ankara Eryaman'da inşa edilecek Kaşmir Mavi Orkide projesi satışa çıktı. Lansmana çıkan proje yoğun ilgi gördü.

Sinpaş Altın Kuleler'in örnek dairesine yoğun ilgi!

Altınoran’da inşa edilen Sinpaş Altın Kuleler, Ankara’ya sunduğu standart üstü yaşam ve örnek dairesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinpaş Altın Kuleler, sunduğu görkemli yaşam ile diğer projelerden ayrışıyor.

TOKİ'nin Ankara ve Malatya'da satışa sunduğu konutlar yoğun ilgi görüyor!

TOKİ'nin emekli ve düşük gelirlileri konut sahibi yapmak için Ankara ve Malatya'da satışa sunduğu ve başvuruları süren konutlar yoğun görüyor. Bir haneden sadece bir kişi başvurabiliyor.

Muş'ta yol çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

HOME&TEX Fuarı yoğun ilgi görüyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen “HOME&TEX Fuarı” sektörün önde gelenleri ve ziyaretçileri tarafından ilk günden yoğun ilgi gördü.

Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor!

Akyapı ortak girişiminin Başakşehir’de hayat geçirdiği en yeni projesi Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor.

Kartall MESA yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor!

Kartall MESA, yanı başındaki metro ve diğer ulaşım hatları, yüksek kira getirisi ve uygun aidatları ile özellikle yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

İstanbul'daki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi!

Neşeli "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Yabancılar konut sektörüne yoğun ilgi gösteriyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancıların özellikle konut sektöre yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizerek, mütekabiliyet yasasından bu yana yabancıların yaklaşık 4,5 milyar dolarlık konut aldığını açıkladı.

NEF'in 2'nci tahvil ihracına yoğun ilgi!

NEF'in İş Yatırım Menkul Değerler aracılığıyla gerçekleştirdiği 2'nci tahvil ihracı, yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. İhraç, ilan edilen miktarın yüzde 50 oranında artırılmasıyla sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

Ankara Mebuskente yoğun ilgi Haberi

Ankara Mebuskente yoğun ilgi

Yaz mevsimine denk gelen Ramazan ayında, proje üreticilerinin başlattığı kampanyaların da etkisiyle konut piyasasında kayda değer bir canlanma yaşanıyor.  Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazan’da beklemedikleri bir ilgi ile karşılaştıklarını belirterek, projeyi görmek ve ev almak amacıyla Mebuskent’i ziyaret eden potansiyel alıcıların sayısında ciddi bir artış yaşandığını bildirdi. Ramazan ayındaki ziyaretçi artışının kendilerini de şaşırttığını ifade eden Ayhan, vatandaşların ilgisine karşılık vermek için seferber olduklarını, satışlarda da kayda değer bir hareketlilik yaşandığını söyledi. Ayhan, “Mebuskent’e yoğun bir talep var. Ramazan ayı olmasına rağmen insanlar akın akın geliyor. Ziyaretçi sayımız kat kat arttı. Hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Satışlarımızda ciddi hareketlenme var. Ramazan bereketi yaşıyoruz” diye konuştu. 


Aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 ay vade…

Artan...