29 / 04 / 2024

Ankara Metromall örnek daire

Ankara Metromall örnek daire

Ankara Metromall iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 700 tane daire ve 198 tane mağazadan oluşan alışveriş merkezinin bulunduğu projede satışlar 2 ay içerisinde başlayacak.

Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek’in imzasıyla haksız emsal kullandırılarak yapılan Metromall AVM kararının, Etimesgut Belediye Meclisi’nden de geçtiği ileri sürüldü. Metromall AVM’nin plan değişikliğinde yeni kararlar olduğu öğrenildi. 

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Koordinat Çayyolu’nda örnek daireler tanıtıldı!

Ankara’nın en gözde projelerinden Koordinat Çayyolu’nda, yeni satış ofisi ve örnek daireler kompleksi, düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Ankara Emlak Fuarı'nın gözdesi Osmangazi!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

Altındağ Örnek Mahallesi'nde riskli alan kararı!

Ankara İli Altındağ İlçesi, Örnek Mahallesi'nde bulunan ekli ve kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Sinpaş'tan Başkent Ankara’nın 100 Yılı kitabı!

Sinpaş Holding, başarı yolculuğunda ilk adımını attığı Ankara’nın kültür dünyasına çok önemli bir çalışmayla katkı sağladı. Atlas Tarih’in katkılarıyla hazırlanan ‘Başkent Ankara’nın 100 Yılı’ isimli kitabı, Sinpaş’ın örnek projeler hayata geçirdiği Ankara’ya en yeni armağanı oldu.

Sinpaş Altın Kuleler'in örnek dairesine yoğun ilgi!

Altınoran’da inşa edilen Sinpaş Altın Kuleler, Ankara’ya sunduğu standart üstü yaşam ve örnek dairesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinpaş Altın Kuleler, sunduğu görkemli yaşam ile diğer projelerden ayrışıyor.

İncek Green örnek dairesiyle ziyaretçilerini bekliyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği İncek Green’in örnek dairesi, Ankaralıların beğenisine sunuldu. İncek Green’de konut sahibi olmak isteyenler, 5 yıl vade farksız, 10 yıl 0.45 ve 20 yıl 0.82 vade farkı seçenekleri ile kazancın ve mutluluğun kapısını aralıyor.

Ankara’nın yeni stadı için Avrupa'daki 3 stat örnek alındı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ankara’ya yapılacak yeni stadyum projesinde Real Madrid, Chelsea ve Arsenal gibi kulüplerin statlarından örnekler alındığını belirtti.

Metromall Evleri Ankara fiyatları!

Metromall Evleri Ankara fiyatları 2+1 dairelerde 292 bin liradan başlıyor. Metromall Ankara projesi Mayıs 2017'de teslim edilecek...

BM, Ankara Esenboğa Havalimanı'nı örnek gösterdi!

Ankara Esenboğa Havalimanı’nın engelli yolcuların seyahatlerini kolaylaştırmak için yaptığı çalışmalar Birleşmiş Milletler’de örnek gösterildi.

Ankara'da Ege hayali Ege Vadisi ile gerçeğe dönüşüyor!

Ege Vadisi projesi Çankaya Oran’da yükselirken, projenin örnek daireleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sinpaş GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği projelerin en yenisi olan Ege Vadisi, şehrin prestijli semti Çankaya Oran’da yükseliyor.

Ankara Metromall örnek daire Haberi

Ankara Metromall örnek daire

Ankara'da hayata geçirilen Metromall Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler mevcut. Proje Söğüt İnşaat imzası ile yükseliyor.


Satışlarının 2 ay içerisinde başlaması planlanan Ankara Metromall iletişim için 0312 283 31 32 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.


Hızlı tren istasyonuna yakın bir bölgede inşa edilen Söğüt İnşaat Metromall Konutları 3 bloktan meydana geliyor. Proje 300 metrekare inşaat alanına sahip.


Çeşitli ortak yaşam alanlarının bulunduğu Metromall projesinde otopark, güvenlik, spor salonu ve yüzme havuzu gibi alanlar yer alıyor. Proje 700 adet konut ve alışveriş merkezinden oluşuyor.


Ankara Metromall iletişim

Telefon: 0312 283 31 32

Web: http://www.sogut-insaat.com.tr

Özge...