02 / 05 / 2024

ankara metruk yapılar

ankara metruk yapılar

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in dört bir yanında bulunan ve görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlık açısından da tehlike arz eden metruk binaları bertaraf ediyor. 

Kuzey Ankara Girişi Dönüşüm Projesi'nde yıkım Pazartesi başlayacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında metruk yapıların yıkımına başlayacak.

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

Ankara Şirindere'deki metruk yapılar yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şirindere'de bulunan metruk yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Ankara’da suçluların barındığı metruk yapılar yıkıldı!

İçişleri Bakanlığı tarafından verilen talimat ile Ankara'da suç ve suçlulara barınma alanı sağlayan metruk yapıların yıkılması için harekete geçirildi. 

Ankara metruk yapılardan temizleniyor!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in dört bir yanında bulunan ve görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlık açısından da tehlike arz eden metruk binaları bertaraf ediyor. 

Ankara Keçiören'deki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sokak gezerek metruk yapıların yıkımı için talimatlar veriyor.

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

Van İpekyolu'nda metruk yapılar yıkılıyor!

Van İpekyolu Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çevre ve görüntü kirliliğine yol ve tehlikeye neden olan, metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor.

Silivri'de tehlike arz eden metruk yapılar yıkılıyor!

Silivri Belediyesi, tarihi Mimar Sinan Köprüsü Koruma Alanı Sınırı içerisinde bulunan ve yıkım kararı alınan yapı ile Fener Mahallesinde tehlikeli olan yapıları yıktı...

Pursaklar'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nce imara aykırı  ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkımına başlandı. 

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Arnavutköy Belediyesi ilçede bulundan metruk yapıları, kontrollü bir biçimde yıkmaya başladı.

Keşan'daki 134 metruk yapı yıkıldı!

Edirne Keşan’daki metruk yapıların yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda 134 metruk ev yıkıldı. Keşan Kaymakamı Nuri Örder konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaymakam Örder; ”134 adedi yıkıldı 34 evi aldığımız önlemlerle metruk yapı olmaktan çıkardık” dedi.

Ankara Kalesi’nin eteklerinde dönüşüm başlıyor!

Ankara Kalesi’nin eteklerinde yer alan Kayabaşı Mahallesi’ndeki metruk yapıların yıkımıyla başlayacaklarını kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “200’ün üzerinde metruk binayı kaldırarak, belli bir plan dahilinde dönüşümü sağlayacağız” dedi.

ankara metruk yapılar Haberi

ankara metruk yapılar

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir Başkent için temizlik çalışmaları yapıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şehrin dört bir yanında görüntü kirliliğine sebep olan metruk yapıları kaldıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı açısından tehlike meydana getiren hafriyat ve çöp atıklarını da bertaraf ediyor.  Kentin çehresini değiştiren çalışmalar kapsamında son olarak İskitler Sanayi Bölgesi, Varlık Mahallesi ve Çaldağı Tepesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

KENT TEMİZLİĞİNDEN TAVİZ YOK

Kent Estetiği, Fen İşleri, Özel Projeler ve Dönüşüm ile Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin iş birliğiyle yürütülen çalışmalar 24 Ağustos tarihinden itibaren yoğunlaştırıldı.

Daha önce Uzunyol Caddesi ve Çankaya ilçesindeki birçok noktada metruk yapı, çadır ve barakaların yıkımı gerçekleştirilirken  hafriyat ve atık temizliğine de ağırlık verildi. Dikmen Keklikpınarı Mevkii’nde...