05 / 05 / 2024

Ankara mezarlık ücretleri

Ankara mezarlık ücretleri

Ankara'da eş yanı ve aile mezarlık ücretleri yeniden belirlendi. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki eş yanı ve aile mezarıyla ilgili berilenen mezar yeri ücretlerini oybirliğiyle kabul etti.

Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek!

İsrail, Kudüs’te mezarlık sorunu için çözüm arıyor. Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek.

Beylikdüzü Yakuplu mezarlık alanı imar planı askıda!

İBB tarafından bugün askıya çıkarılan imar planı ile Beylükdüzü Yakuplu Mezarlığı ile 687 ada arasında kalan 7 metrelik yol mezarlık alanına alınacak..

Sinop'ta mezarlık yeri için arazi satın alınacak!

Sinop'un Gerze ilçesinde belediye mezar arayışına girdi. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, mezarlık için uygun bir alan bulunmaması sebebiyle arazi satın alınacağını belirtti.

Ankara Yenimahalle mezarlık alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, İvedik Mahallesi, 44669/ 20, 21, 22 nolu parsellerin “Özel Proje Alanı” kullanımından “Mezarlık Alanı” kullanımına dönüştürülmesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Adana Büyükşehir’den Karataş’a mezarlık kompleksi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Ayazağa yeni mezarlık alanı imar planı askıya çıktı!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, Mezarlık Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Selçuk'taki sera, mezarlık oluyor!

İzmir'in Selçuk ilçesinde Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kullanılan seranın yerine mezarlık yapılacak

TOKİ Ankara Yapracık başvuru yeri!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başladı. TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışta. Peki, TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

2016 TOKİ Ankara Yapracık başvuru dönemi!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 5 adet konut satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvurusu bugün başladı...

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başladı!

Ankara Yapracık Projesi kapsamında üretilen 5 adet konut 20 Eylül - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında açık satış yöntemi ile satışa sunuldu.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları yarın başlıyor!

Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvuruları yarın başlıyor...

Ankara mezarlık ücretleri Haberi

Ankara mezarlık ücretleri

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki eş yanı ve aile bloke mezarlarıyla ilgili belirlenen yeni mezar yeri ücretlerini oybirliğiyle kabul etti.


Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karşıyaka Mezarlığı'nda halen define açık olan ve yeni açılacak mezar alanlarında uygulanan 4 bin lira olan "eş yanı bloke mezar" yeri ücreti 4 bin 500 lira; 9 bin 500 lira olan "aile bloke mezar yeri" ücreti ise 20 bin lira oldu.


Tahliyesi yeni gerçekleştirilen Mermerciler Sitesi'nin bulunduğu parsellerde yeni açılacak mezar alanlarına yapılacak definlerde "eş yanı beton mezar" ücreti  ile "aile bloke mezar yeri" ücreti ise 20 bin lira olarak belirlendi.


Cebeci Asli Mezarlığı'nda 15 bin lira olan defin ücreti, 20 bin liraya...