05 / 05 / 2024

Ankara muhtarlık binaları restorasyonu

Ankara muhtarlık binaları restorasyonu

Keçiören Belediyesi yerel yönetimlerin daha verimli ve dinamik bir hizmet vermesi için muhtarlık binalarını yenilemeye devam ediyor.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Kiracı muhtarlık binaları TBMM gündeminde!

Muhtarlık hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Büyükçekmece'ye yeni muhtarlık binaları inşa ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Erzurum'daki muhtarlık binalarının açılışı yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi inşa ettiği yatırımları tek tek hizmete açıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bugün de Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanlığı, Rabiaana Mahalle Muhtarlığı, Lalapaşa Mahalle Muhtarlığı ve Muratpaşa Mahalle Muhtarlığı'nın toplu açılışını yaptı.

Büyükçekmece modern muhtarlık binasına kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi bir çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor. Güzelce Mahallesi'ne yeni bir muhtarlık inşa edildi.

Düzce Belediyesi'nden 19 mahalleye muhtarlık binası!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi muhtarlık hizmet binaları yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Sakarya Hendek’e yeni muhtarlık binaları!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

Pendik Belediyesi'nden üç yeni muhtarlık binası!

Pendik Belediyesinin Kaynarca, Orta ve Yayalar Muhtarlıkları için aynı tipte ürettiği prefabrik muhtarlık binaları tamamlandı.

Kısıklı Muhtarlığı hizmete açıldı!

Üsküdar Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan muhtarlık binalarını yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Kısıklı Mahallesi Muhtarlığı’nın açılışı gerçekleşti.

Düzce'ye yeni muhtarlık binası!

Düzce Belediyesi tarafından yapımına devam edilen muhtarlık hizmet binalarına 19 mahalle daha eklenecek. Binaların yapımı için yer tespitleri yapıldı.

Kocaeli Başiskele'ye yeni muhtarlık binası yapılıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele’ye muhtarlık hizmet binası yapılıyor. Başiskele Belediyesi, muhtarlık hizmet binalarından bir yenisini Yeşilkent mahallesinde yapıyor.

Muhtarlık hizmet binaları mecliste konu oldu!

CHP Niğde Milletveili Ömer Fethi Gürer, Muhtarlık hizmet binalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

Ankara muhtarlık binaları restorasyonu Haberi

Ankara muhtarlık binaları restorasyonu

Keçiören'de mahallelerin vitrini olan ve nitelikli hizmetin adresi muhtarlık binaları, modern görünümü ve işlevsel yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Şu ana kadar 39 muhtarlık binası yenilendi ve vatandaşların günlük işlerini kolaylaştırma yolunda verimli hizmetin adresi oldu. Ovacık, Güçlükaya, Şenyuva ve 19 Mayıs mahallelerinde muhtarlık binalarının yenilenme süreci başladı. 


HIZLI VE ETKİN ÇÖZÜM 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, muhtarların yerel yönetimlerdeki rolüne de dikkat çekerek şunları söyledi: "Muhtarlarımız, mahallelerin nabzını tutarak bölgelerindeki eksiklikleri anında bizlere bildiriyorlar, onlarla koordineli çalışarak hızlı ve etkin çözümler üretiyoruz. Vatandaşla iletişimin sıcak ve samimi yüzü muhtarlarımızın daha modern binalarda hizmet vermesi için yenileme çalışmalarımız devam ediyor, inşallah Keçiören'de eski muhtarlık binası...