30 / 04 / 2024

Ankara-Niğde Otoyolu projesinin ihalesi ne zaman

Ankara-Niğde Otoyolu projesinin ihalesi ne zaman

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Ankara-Niğde Otoyolu projesini Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ile yaptıracak. Geçici teminat bedeli 75 milyon TL olarak belirlenen işin ihalesi 14 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

TOKİ Niğde projesiyle tek bir ilçeye 180 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Söz konusu projede 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde projesinde son dakika! Tam 120 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 120 konut yer alacak.

Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu! Bu rakam dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu. İşte o rakam...

6 soruda TOKİ Niğde Sosyal Konut Projesi 2022! Niğde ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Niğde 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.  TOKİ Niğde projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Niğde 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Nişantaşı Koru projesinin değeri dudak uçuklattı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu. 2021'in hasılat şampiyonu olan projenin değerleme raporu yayınlandı. Peki Nişantaşı Koru projesinin değeri ne kadar?

TOKİ Niğde Merkez 152 konut ihalesi 21 Eylül'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde Merkez 152 konut projesinin ihalesini 21 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Niğde Merkez Efendibey kuraları 4 Haziran'da çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinin kura çekilişi 4 Haziran tarihinde çekilecek.

Ankara-Niğde Otoyolu TBMM gündeminde!

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Niğde-Ankara Otoyolu hizmete açıldı! 

Niğde-Ankara Otoyolu'nun ikinci kesim açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı katılımıyla hizmete açıldı. 

Ankara-Niğde Otoyolu projesinin ihalesi ne zaman Haberi

Ankara-Niğde Otoyolu projesinin ihalesi ne zaman

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Ankara-Niğde Otoyolu projesini Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ile yaptıracak. Geçici teminat bedeli 75 milyon TL olarak belirlenen işin ihalesi 14 Nisan'da gerçekleştirilecek.


ANKARA-NİĞDE OTOYOLU PROJESİ YAP-İŞLET-DEVRET MODELİ KAPSAMINDA TÜM İSTEKLİLER ARASINDA KAPALI TEKLİF ALMA USULÜ İLE İHALE EDİLECEKTİR


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünden:


İHALE KONUSU:Ankara-Niğde Otoyolu Projesi Yap-İşlet - Devret (YİD) Modeli Kapsamında Tüm İstekliler Arasında Kapalı Teklif Alma Usulü ile Yaptırılacaktır.


İHALE DOSYASI SATIŞ BEDELİ (KDV DAHİL):75.000 TL (Yetmişbeşbin Türk Lirası)

GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI:75.000.000 TL (Yetmişbeşmilyon Türk Lirası)

İHALE TARİH/ SAATİ: 14/04/2017  10:30  


1 - Ankara-Niğde Otoyolu Projesi’nin Şartnamesine ekli proje ve teknik şartnamelere göre 3996 sayılı Kanun ve 2011/1807 Sayılı Bakanlar Kurulu kararında belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde yapım, işletim ve devri işine...