03 / 05 / 2024

Ankara Önder Mahallesi kentsel dönüşüm

Ankara Önder Mahallesi kentsel dönüşüm

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi’nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı. Veysel Tiryaki, Önder Mahallesi’nde 2 ayda 2 bin gecekondunun yıkımına imza attı.

Ankara Önder Mahallesi dönüşümle yıkılıyor!

Ankara'da kentsel dönüşümün Önderi olan Altındağ Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor. Yıllandır kaçak yapılarına kaplı olan, modem yapılaşmanın önündeki engellerle mücadele eden Önder Mahallesi de yıkılıyor.

Ankara Önder Mahallesi dönüşümden memnun!

Altındağ Belediyesi'nin Önder Mahallesi'nde başlattığı yıkım çalışması bölgedeki hak sahipleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Ankara Mutlu Mahallesi tapusuna kavuştu!

Ankara Mamak Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı kapsamında Mutlu Mahallesi Zabıta Blokları’nda vatandaşlara tapuları teslim edildi. 

Tepebaşı Belediyesi 22 konutu satışa çıkarıyor!

Tepebaşı Belediyesi, Uluönder Mahallesi’nde belediyeye ait olan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi apsamında inşaat çalışmaları tamamlanan 22 adet konut satışa sunuluyor. 

Tepebaşı Belediyesi'ne ait 22 konut ihaleye çıkarılıyor!

Tepebaşı Belediyesi, Uluönder Mahallesi’nde belediyeye ait olan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yer alan ve yapımı tamamlanan 22 adet konutu satışa sundu. 

Ankara Anafartalar'daki metruk bina çöktü!

Ankara Anafartalar Mahallesi'nde 2 katlı metruk bina çöktü. Can kaybının yaşanmadığı olay mahallede paniğe yol açtı.

Ankara Karakusunlar Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Ankara Karakusunlar Mahallesi, 29096 ada 7 parsele ilişkin olarak hazırlanan 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli nazım imar planı, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifleri askıya çıktı...

Eskişehir Uluönder tramvay durağı genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Uluönder Mahallesi Sultan Sokakta bulunan Uluönder tramvay durağında vatandaşların iniş ve binişlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla durak platformu genişletme çalışmalarına başladı.

Ankara Altındağ'a yeni yatırımlar yapılıyor!

Ankara Ulubey Mahallesi'nde büyük bir değişim başlatan Altındağ Belediyesi, dönüşüm kapsamında yıkılan yerlerde 3 park ve 1 aile sağlığı merkezi projesini hayata geçirdi.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu fiyat!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Ankara Çinçin Mahallesi'nde 3 bin 500 gecekondu yıkıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Çinçin Mahallesi'nde yaşanan dönüşümü SABAH Ankara'ya anlattı.

Ankara Önder Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Ankara Önder Mahallesi kentsel dönüşüm

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi’nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ’da 45 binden fazla gecekonduyu, kavgasız gürültüsüz yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Önder Mahallesi’nde 2 ayda 2 bin gecekondunun yıkımına imza attı.

Önder Mahallesi’nde, 24052, 24053, 24054, 24055, 23418, 23419, 23427, 23428, 23429, 24430, 24264, 23426 numaralı Adalar ve imar planına göre park yapılacak olan 22446 numaralı ada gecekondulardan temizlendi. Bölge, kısa sürede müteahhitlerin ilgi odağı...