30 / 04 / 2024

ankara osb yol yatırımı

ankara osb yol yatırımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son 5 yılda Başkent sınırlarında bulunan 11 organize sanayi bölgesi (OSB) ile 15 sanayi sitesine de toplam 484 milyon 600 bin TL’lik altyapı ve üstyapı yatırımı yaptı

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Ankara'da OSB sayısında rekor hedef!

OSB'leri, üniversiteleri ve teknoloji geliştirme bölgeleriyle Türkiye'nin ihracatında önemli rol oynayan başkent Ankara, 2020 hedefini daha da büyüttü.

Ankara İvedik OSB'de 7.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 19. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle İvedik OSB 19489 ada, 3 parseldeki arsayı 7 milyon 118 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Ankara OSB'de 300 yeni fabrika kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Organize Sanayi Bölgesi’nin büyütüleceğini ifade etti. Bakan Varank “Bu alanda 300 yeni fabrika kurulacak. Bu 50 bin kişilik ilave istihdam demek’’ diye konuştu.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı..

Yalova ve Ankara'daki OSB'ler istihdamı artıracak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova ve Ankara'da kurulan OSB'lerin yaklaşık 12 bin 500 kişiye istihdam olanağı yaratacağını açıkladı..

Ankara'daki Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın Haymana ilçesinde yer alan Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı..

Ankara Büyükşehir'den OSB'lere dev destek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son 5 yılda Başkent sınırlarında bulunan 11 organize sanayi bölgesi (OSB) ile 15 sanayi sitesine de toplam 484 milyon 600 bin TL’lik altyapı ve üstyapı yatırımı yaptı

Ankara Büyükşehir'den OSB'lere destek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent OSB'yi ziyaret ederek, "Organize sanayi bölgelerine her türlü yardımı yaptık, yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Ankara 1. OSB'deki 1.4 milyar dolarlık yatırıma taş ocağı engeli!

Ankara Sanayi Odası 1. OSB’nin genişletilmesi için önerilen araziye bakanlık onay verdi. ASO , 1.4 milyar dolarlık yatırım kararı almasına rağmen arazide faaliyet gösteren “taş ocağı” projeyi kilitledi.

ankara osb yol yatırımı Haberi

ankara osb yol yatırımı


Başkent'te istihdama katkı sağlamak amacıyla 22 yıl önce BELMEK’leri, 18 yıl önce de BELTEK’leri açarak yüz binlerce kişiyi meslek sahibi yapan Büyükşehir Belediyesi, son 5 yılda Başkent sınırlarında bulunan 11 organize sanayi bölgesi (OSB) ile 15 sanayi sitesine de toplam 484 milyon 600 bin TL’lik altyapı ve üstyapı yatırımı yaparak, hem Başkent sanayisinin gelişimine hem de istihdama büyük katkı sağladı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2011 yılında OSB’lerle imzaladıkları protokolde aylık 3 milyon TL'lik yatırım yapacaklarının yer almasına karşın, bu rakamı ortalama aylık 8 milyon TL’ye çıkardıklarını belirterek, “Bu sayede de Ankara sanayisinin gelişimi için vaat ettiğimizin kat be kat üzerinde yatırım gerçekleştirmiş olduk. Ayrıca Başkent’te işsizliğin önüne geçilebilmesi adına istihdam rakamlarına da büyük katkı sağladık” dedi. 


-SADECE 2016’DA 51 MİLYON...