04 / 05 / 2024

ankara osmanlı stadı

ankara osmanlı stadı

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Yenikent ASAŞ Stadı'nın adı Osmanlı olarak değişiyor!

PTT 1. Lig'de geçen sezon Ankaraspor adıyla mücadele eden ancak yönetim kurulu kararıyla Osmanlıspor Futbol Kulübü olan başkent temsilcisi, maçlarını oynadığı Yenikent ASAŞ Stadı'nın adını da "Osmanlı" olarak değiştiriyor.

Ankara'daki Cebeci Stadı'nın yıkılma planlarına tepki!

Ankara'da yer alan Cebeci Stadı'nın yıkılması planlanıyor. Vatandaşlar, yıkılmak istenen stat için tepki gösterdi. 

Nihat Yeşil'den Ankara 19 Mayıs Stadı eleştirisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, yeni 19 Mayıs Stadını TBMM’ye taşıdı...

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Maraş'ın tapusu KKTC ve Ankara'da!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Ankara'nın elinde Maraş'a ait tapu var. Yeniden yerleşime açılacak olan Maraş'ın Osmanlı vakıflarına ait olduğu uzmanlarca tescillendi. 

Mansur Yavaş hafriyat gelirlerini Osmanlıspor'dan geri aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hafriyat gelirlerinin Gökçek ailesine ait Osmanlıspor'a aktarılma işini sonlandırdı...

Mansur Yavaş'dan hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildi iddiası!

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildiğini iddia etti.

Osmanlı Stadı yeniden kapılarını açıyor!

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasındaki Osmanlıspor-Boluspor karşılaşması Osmanlı Stadı'nda oynanacak. Stadın zeminini tekrar inceleyeceği ve duruma göre yeniden karar verileceği açıklandı.

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

ankara osmanlı stadı Haberi

ankara osmanlı stadı

Melih Gökçek döneminde 25 yıllığına Osmanlıspor’a devredilen Yenikent Stadı, yargı kararlarına rağmen altı aydır belediyeye teslim edilmedi. Stadın ses duvarı malzemesi ve ses sistemi bakımı için 2017 yılında belediye kasasından 370 bin 800 lira harcandı.

BirGün gazetesinden Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre, Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir yılda 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, tahliye kararına karşın henüz boşaltılmadı. 

Ankara 17’nci İdare Mahkemesi’nin 5 Mart 2019’da aldığı karar gereği 2 Temmuz 2019’da tahliye edilmesi gereken Yenikent Stadı, aradan geçen altı aya karşın hala belediyeye teslim edilmedi. Stat için belediye bütçesinden yalnızca 2017 yılında ses ve duvar malzemesi için 180 bin lira, ses sistemi bakım ve onarım için ise 190 bin lira para harcandığı...