18 / 05 / 2024

ankara otomobil avmsi nerede

ankara otomobil avmsi nerede

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu ve Başkent Otomotivciler Derneği Başkanı Aydın Erkoç, Başkan yardımcıları ile kahvaltılı toplantıda gazetecilerle bir araya gelerek Avrupa’nın en büyük Otomobil Alışveriş Merkezi OTONOMİ hakkında bilgiler verdi.

Yerli otomobil Togg Ankara'da ilk kez görücüye çıktı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Ekonomi ve İklim değişikliği Zirvesi'nde ilk kez görücüye çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Ankara Golfkent’te klasik otomobil rüzgarı esti!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi, Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent’te 23 Ekim Pazar günü klasik otomobillerin yarışına ev sahipliği yaptı.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Kırıkkale Ankara Caddesi'nde yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Kırıkale'de Ankara Caddesi kaldırımlarının bir kısmı yol genişletme çalışmaları kapsamında sökülerek yola dahil ediliyor. Yeni düzenlemeyle güzergahı kullanan otomobil sürücüleri rahatlıkla geçme imkanına sahip olacak.

Emin Grup, Ankara'da yoğun ilgi gördü!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup, İstanbul’da sergilediği elektrikli otomobili ve bunun yanında ilk kez görücüye çıkardığı elektrikli yolcu minibüsünü Ankara’da tanıttı.

Ankara Otonomi'ye alışveriş köyü ve otel yapılacak!

Ankara’daki otomobil satıcılarını bir araya getiren, ikinci el ve sıfır otomobil ticaretinin merkezi olmaya aday OTONOMİ, 375 bin dönüm arazi üzerine 850 milyon liralık yatırımla kuruldu.

Metrobüs yoluna otomobil devrildi, seferler durdu!

Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu'ndan Ankara istikametine giden Gökhan Duman'ın kullandığı 34 GE 4977 plakalı otomobil, Zincirlikuyu mevkisinde takla atıp sürüklendi ve bariyerleri aşıp metrobüs yoluna devrildi.

Ankara Alışveriş Festivali talihlilerine 13 adet lüks otomobil hediye!

29 Ağustos’ta başlayacak ve 14 Eylül’de sona erecek Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) hediyeleri belli oldu. ASF bu kez çekilişle toplam 1,5 milyon lira değerinde 13 adet lüks otomobil hediye edecek.

Ankara’nın otomobil AVM’sine doğudan talep geldi!

Ankara’nın otomobil AVM’si Otonomi metrekaresi 2500 TL’den satışa sunuldu. 750 milyon TL yatırımla tamamlanacak projeye en çok Erzurum ve Van’dan talep geldi. Otonomi’nin % 60’ı şimdiden satıldı.

Otomobil Ticaret ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Şehrin en kıymetli yeri, Ankara'nın ilk kurulan yerleri, korunması gereken yerler otomobil pazarıdır, bu tabii kabul edilemez ama şu üzüntümü de dile getirmek isterim, Ankara'da bu konuda çok geç kaldı" dedi

Otoport otomobil AVM'sinde 600 bin dolara ofis!

Üzerine inşa edildiği arsa alanı büyüklüğü 120 bin metrekare olan Otoport Projesi, galeri ile ofislerden meydana geliyor. Toplam 258 adet ticari ünitenin bulunacağı proje, otomobil AVMsi olarak hayata geçiriliyor

Fi-Yapı bir otomobil slalom yarışına sponsor oldu!

TBMM"nin kuruluşunun 90.yılı münasebetiyle 26 Aralık 2010 Pazar günü saat 10:00"da Ankara"da Atatürk Kültür Merkezi tören alanında  Fi-Yapı sponsorluğunda  bir otomobil slalom yarışı düzenlenecek

ankara otomobil avmsi nerede Haberi

ankara otomobil avmsi nerede

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu ve Başkent Otomotivciler Derneği Başkanı Aydın Erkoç, Başkan yardımcıları ile kahvaltılı toplantıda gazetecilerle bir araya gelerek Avrupa’nın en büyük Otomobil Alışveriş Merkezi OTONOMİ hakkında bilgiler verdi.


 Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı'nda 375 dönümlük alanda yapımı tamamlanan Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’nin faaliyete başlaması nedeniyle basın mensupları ile bir araya gelen MASFED ve BOD Başkanı Aydın Erkoç, OTONOMİ hakkında bilgiler verdi. Başkan Yardımcıları Niyazi Berktaş, Mahmut Ulucan ve Özgüven Mimarlık YKB Özgür Özgüven’in de hazır bulunduğu Marriott Otel’de gerçekleşen toplantıya çok sayıda basın mensubu ile sektör temsilcileri katıldı.


A’dan Z’ye otomotiv ile ilgili her şey bu yapı içerisinde mevcut olacak


Programda OTONOMİ’de yapılan çalışmalarla ilgili gazetecilerle sohbet eden Erkoç, “Ankara’da artık 2. elin tek adresi Otonomi olacak, sıfır araç...