28 / 04 / 2024

Ankara Otonomi ne zaman açılacak

Ankara Otonomi ne zaman açılacak

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışı yarın gerçekleşecek.

Ankara Otonomi'nin yapımı tamamlandı!

Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı'nda 375 dönümlük alanda yapımı tamamlanan Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'de 2. el araçlar için 551 showroom, sıfır araçlar için 10 plaza bulunuyor.

Ankara Otonomi faaliyete geçiyor!

Ankara’da yükselen ve Avrupa’nın en büyük oto AVM’si OTONOMİ, faaliyete geçiyor. OTONOMİ’de 551 showroom ve 10 oto plazanın yanı sıra sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Ankara'daki oto galerileri 1 Mart'a kadar Otonomi'ye taşınacak!

Erkoç, ikinci el oto alım satımı yapan oto galerilerinin 1 Mart'a kadar Esenboğa Yolu'nda yapımı tamamlanan 2. el oto alım satım sitesi Otonomi'ye taşınmasına yönelik Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla ilgili açıklama yaptı.

Ankara Otonomi'de sona yaklaşıldı!

Ankara'da Esenboğa yolu üzerinde hayata geçirilen Avrupa'nın en büyük otomotiv yaşam merkezi OTONOMİ'de sona yaklaşıldı. Projede Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleşke içi yolların asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Ankara Otonomi'nin açılışına günler kaldı!

Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si OTONOMİ, açılış için gün sayıyor. Aydın Erkoç: “OTONOMİ’de Ankara’daki tüm araç satıcılarını bir araya toplayacak kadar yer var. 2. el araç ticareti standarda kavuşacak; nitelikli bir mesleki faaliyete dönüşecek” dedi.

Ankara Otonomi'ye alışveriş köyü ve otel yapılacak!

Ankara’daki otomobil satıcılarını bir araya getiren, ikinci el ve sıfır otomobil ticaretinin merkezi olmaya aday OTONOMİ, 375 bin dönüm arazi üzerine 850 milyon liralık yatırımla kuruldu.

Ankara Otonomi projesi açılış için gün sayıyor!

Ankara’da açılış için gün sayan ve Avrupa’nın en büyük “otomotiv yaşam merkezi” olacak Otonomi’nin düzenleyeceği 2. Otonomi Rallisi, 13-14 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Ankara Otonomi projesi ne zaman açılacak?

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Otonomi projesinin inşa edildiği alanı ziyaret etti. Vali, %85 oranında tamamlanarak Eylül 2015'te açılması planlanan Otonomi'nin Türkiye için örnek bir proje olduğunu dile getirdi..

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Ankara kulislerinde ne konuşuluyor? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Hemen bakın!

Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki asgari ücret kaç lira olacak? 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte o detaylar ve Ankara Kulislerinde konuşulanlar...

Evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? Hasta bakım desteği neden yatmadı? İstanbul, Ankara'da ne zaman yatacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak belirli tutarlarda ödenen evde bakım maaşları sık sık araştırılıyor. Temmuz zammının ardından yükselen evde bakım maaşı yatan iller vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos evde bakım maaşı yattı mı?

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

10 soruda TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyasında kaç konut var? TOKİ 50 bin konut Ankara fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 50 bin konut başvuruları ne zaman bitiyor? İşte 10 soruda TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyası detayları...

Kanal İstanbul'un alternatifi, Kanal Ankara!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Bakan Kurum, Vadi Ankara Projesi'ne ilişkin detayları paylaştı.

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri ne zaman?

Ankara Otonomi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi Otonomi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de nadide eserlerden biri olarak inşa edilen Otonomi'nin, Ankara'ya, ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Ankara Otonomi ne zaman açılacak Haberi

Ankara Otonomi ne zaman açılacak

Şehir içinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerilerinin taşınması için Akyurt'ta kurulan ve Büyükşehir Belediyesi'nin de süre vererek taşınmalarını sağladığı, ayrıca altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla destek verdiği OTONOMİ, yarın (2 Aralık Cuma) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Başbakan Binali Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından açılacak.


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi; Emek, Aydınlıkevler, Kazım Karabekir Caddesi, Turan Güneş Bulvarı, Cebeci Dumlupınar Caddesi, Etimesgut İstasyon Caddesi ve Demetevler’de büyük sıkıntı yaratan ikinci el oto galerilerinin şehir dışında faaliyet yapmalarını sağlamak amacıyla, geçen yıl aldığı kararların ardından denetimlerini sıklaştırarak taşınma işlemlerini hızlandırmıştı.


Toplam 375 bin metrekare alan üzerine kurulu olan ve 551'i otomobil galerisi olmak üzere toplam 663 bağımsız bölümün bulunduğu OTONOMİ’ye, 6 bin metre uzunluğunda 12 bin  ton modifiye, 18 bin...