09 / 05 / 2024

Ankara Otonomi nedir

Ankara Otonomi nedir

Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı'nda 375 dönümlük alanda yapımı tamamlanan Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'de 2. el araçlar için 551 showroom, sıfır araçlar için 10 plaza bulunuyor.

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

TOKİ Ankara 2020 başvuru şartları ve detayları!

TOKİ Ankara 2020 başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Ankara 2020 başvuru şartları nedir? TOKİ 100 bin konut Ankara başvuruları başladı mı? İşte yanıtları...

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir?

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ankara'daki 2. el satışı yapan galerilerin de Otonomi’ye taşınmalı!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, OTONOMİ esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı. MASFED, BOD ve OTONOMİ Başkanı Aydın Erkoç tarafından ağırlanan Özhaseki, esnafın beklentilerini de dinledi...

İlçe ilçe Ankara'da 2018'de kaç konut satıldı?

TÜİK verilerine göre Ankara'da en çok konut hangi ilçede satıldı? 2018 Ocak-Şubat-Mart ve Nisan ayı konut satışların ilçelere göre dağılımı nedir? İşte TÜİK verilerinden derlenen rakamlar..

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 

Ankara Otonomi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi Otonomi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de nadide eserlerden biri olarak inşa edilen Otonomi'nin, Ankara'ya, ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Ankara Otonomi bugün açılıyor!

Şehir içinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerilerinin taşınması için Akyurt'ta kurulan ve Büyükşehir Belediyesi'nin de süre vererek taşınmalarını sağladığı, ayrıca altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla destek verdiği Otonomi, bugün açılacak.

Ankara Otonomi yarın açılıyor!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışı yarın gerçekleşecek.

Ankara Otonomi 2 Aralık'ta açılacak!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışını 2 Aralık Cuma saat 11.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Ankara'daki 308 otogaleri Akyurt’taki Otonomi’ye taşındı!

Kent merkezindeki 664 galeriden 308’i Akyurt’taki Otonomi’ye taşındı. Böylelikle Otonomi’nin kapanacağına dair tartışmalar da son buldu.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Ankara Otonomi’nin yanına açık oto pazarı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’nin yanındaki 100 dönümlük alanın “açık oto pazarı” yapılacağını müjdeledi.

Ankara Otonomi nedir Haberi

Ankara Otonomi nedir

OTONOMİ, Ankara'da artık 2. elin tek adresi, sıfır araç piyasasının 1 da kalbinin attığı yer. Günlük 11 bin ziyaretçi ağırlayacak kapasitedeki Otonomi'de aynı anda 12 bin araç sergilenebilecek. Alıcılar, aradığı her model aracı bir arada bulabilecek, tüm test ve kontrolleri yapılmış olarak 1 yıl garanti ile alabilecek. Yedek parça satan işyerleri, tamir bakım servisleri, ekspertiz merkezi, test sürüş alam, fotoğraflama merkezi ve flo kiralama hizmetleri , kafe ve restoranlar, bankalar, noter ve trafik tescil bürosu ve kuru temizlemeden kırtasiyeye, camiden AVM'ye diğer tüm hizmet birimleri ile Otonomi, tam anlamıyla bir "Otomotiv Yaşam Merkezi"... Otomotiv piyasasında bir milat yaşanıyor, sektörde adeta dünya yeniden kuruluyor... 


Piyasayı kökten değiştirecek, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacak, özellikle ikinci el araç ticaretinde çıtayı yükselterek bu işi...