06 / 05 / 2024

Ankara otopark tarifesi

Ankara otopark tarifesi

Ankara Büyükşehir Meclisi'nin otopark ücretlerine standart getiren kararı yürürlüğe girdi. Değişkenlik gösteren ve bu nedenle tepkiye neden olan otopark ücretleri 1 Mart itibariyle tek tarife!

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Açılışa özel 1 ay ücretsiz seyahat imkanı sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı yarından itibaren ücretli tarifeye geçecek. Peki bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Ankara-Sivas YHT Hattı ücret tarifesi...

Otopark ücretleri yüzde 33 zamlandı! İstanbul, Ankara ve İzmir 17 Haziran 2022 otopark fiyat listesi...

İzmir’de otopark ücretlerine zam geldi! Yüzde 33 zamlı fiyatlar 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de otopark ücretleri ne kadar? İşte İSPARK, İZELMAN VE ANPARK 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara Saraçoğlu projesinde otopark tartışması!

Cumhuriyet'in ilk toplu konut projesi Saraçoğlu evlerinde, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın başlattığı restorasyon devam ediyor. Koruma Kurulu, otoparkı onaylamış. Otopark, otele dönüştürülecek alanın altına planlanıyor.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

TOKİ'den Ankara Kızılcahamam'a 95 yeni konut!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kızılcahamam ihalesi 27 Ağustos'ta!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 95 ucuz konut!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı kaderine terk edildi!

Ankara'da çok katlı otopark sorunu yaşanıyor. Vatandaşların “Acilen hizmete geri açılması gerek” dediği Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı kaderine terk edildi.

İstanbul Havalimanı otopark ücretiyle de fark atıyor!

İstanbul Havalimanı'nın otopark tarifesi açıklandı. İstanbul Havalimanı yolcu kapasitesi, yüz ölçümü ve uçuş yapılan destinasyon sayısı gibi özelliklerinin yanı sıra otopark ücreti ile de diğer havalimanlarına fark atıyor.

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı ruhsatsız çıktı!

Ankara'daki Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı ruhsatı olmadığı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlendi. Bin 200 araç kapasiteli otopark, 13 ay sonra yeniden kapatıldı. 

Ankara otopark tarifesi Haberi

Ankara otopark tarifesi

Büyükşehir Meclisi'nin otopark ücretlerine standart getiren kararı yürürlüğe girdi

Değişkenlik gösteren ve bu nedenle araç sahiplerinin tepkisine neden olan otopark ücretlerinde 1 Mart itibari ile yeni dönem başladı. Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından şubat ayında alınan kararla birlikte başkentin tüm açık ve yol boyu otoparklarında 15 dakikalık araç parkları ücretsiz olurken 4 saate kadar olan park ücretleri 5 TL olarak belirlendi. Açık ve yol boyu otoparklara tam gün araç park etmenin ücreti ise 10 TL olacak. 


BÜYÜK ARAÇLARA PARK YASAĞI 


Ankara trafiğini olumsuz etkileyeceği gerekçesi ile otobüs ve kamyon gibi büyük araçlara yol boyu otoparklara park izni verilmeyecek. Çok katlı ve kapalı otoparklarda 4 saate kadar araç park etmenin fiyatı 7 TL oldu. 


TABELA ZORUNLU HALE GELDİ


Denetiminin ANFA tarafından yapılacağı yeni düzenlemeyle birlikte otopark...