12 / 05 / 2024

ankara park avm

ankara park avm

Perakende sektöründe ilklerin öncüsü Beğendik, 45. mağazasını Ankara Park Vera AVM'de açtı. Park Vera Beğendik mağazası geniş ürün yelpazesine sahip marketi ve restoranı ile dikkat çekiyor.

Ordu Park AVM ile 130 milyon TL kira geliri!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje aşamasında olan Ordu Park AVM Projesi ile ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

Kayseri Park AVM yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Kayseri Park AVM, bu yıl ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor. Kayseri Park AVM Genel Müdürü Taner Aydın, 2017 yılında da büyüme hedeflediklerini belirtti.

Ordu Park AVM 2018'de açılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalanan 175 milyon TL’lik Ordu Park AVM Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Marmara Park AVM'nin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Yakuplu Mahallesi'nde yer alan Marmara Park AVM'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Güngören Park AVM yarın açılıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nın ilk AVM yatırımı olan Güngören Park AVM, yarın açılacak.

Akyaka Park AVM'de kiralama TL ile olacak!

Akyaka Park AVM bundan sonra Türk lirası kiralama sistemi ile çalışacak. Tüm kira ve kira ile ilgili ödemelerin Türk lirası ile yapılması 1 Ocak 2017 itibarıyla başlayacak.

Çankaya Maltepe Park AVM yine satılamadı!

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, bir türlü kâra geçiremediği Maltepe Park AVM’yi ikinci kez satışa çıkardı. 149 milyon TL’lik AVM satılabilsin diye 91 milyon TL’ye indirildi ama alıcı çıkmadı.

Çankaya Maltepe Park AVM 91 milyon TL'ye yeniden satışta!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Maltepe Park AVM'yi satışa çıkardı. 29 Mart 2016 tarihinde ihale edilip satılamayan AVM 91 milyon TL'ye tekrar satışta.

Şanlıurfa Novada Park AVM Kasım'da açılacak!

Şanlıurfa Novada Park AVM ve 11 Nisan Şehir Parkı projesinde hedefler değişti. Eylül ayında tamamlanılması beklenen AVM, Kasım ayında hizmete açılacak.

Ordu Park AVM'nin ihalesi yapıldı!

Ordu Park AVM'nin ihalesi gerçekleşti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 175 milyon lira maliyetinde, bin 500 kişiye iş istihdamı sağlayacak olan Ordu Park AVM'nin 18 ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Ankara Park Alyans teslim tarihi!

Ankara Park Alyans projesinde daire fiyatları 434 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Park Alyans Evleri'nde 163 daire yer alıyor...

Ankara NataVega AVM'ye hayvanat bahçesi geliyor!

Ankara NataVega AVM'nin eksi ikinci katına hayvanat bahçesi yapılacak. Avukat Sedat Vural, AVM’ye hayvanat bahçesinin UNESCO Hayvan Hakları Bildirgesi ile Hayvan Hakları Yasası’na aykırı olduğunu söyledi.

Endülüs Park AVM bayramda açık mı?

Endülüs Park AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park AVM bayramda açık mı? Endülüs Park AVM bayramda kaça kadar açık? Endülüs Park AVM bayramda kaçta açılacak?

ankara park avm Haberi

ankara park avm

Geçtiğimiz günlerde Real'in Türkiye operasyonlarını satın alan, Türkiye'nin en köklü perakende  zincirlerinden Beğendik, Park Vera'da, açtığı mağazasıyla perakende sektörüne getirdiği yeni bakış açısını devam ettiriyor. 


Park Vera Beğendik mağazası geniş ürün yelpazesine sahip marketi ve restoranı ile dikkat çekiyor. Beğendik, Park Vera'da 3085 metrekare alanda 80 personeli ile hizmet veriyor. Beğendik ilk departman mağazacılığı yapan marka,  Türkiye'deki ilk barkodu uygulayarak sektöre tanıtan marka, öz markalı ürünleri raflara taşıyan  ilk zincir, ilk sadakat kartı çıkaran ve ilk peşin fiyatına taksit sistemi uygulayan mağaza olma unvanına sahip.


Açılış gününe özel yüzlerce üründe  indirim ve reyon indirimlerinin yanı sıra yıl boyunca süren her ayın belirli günlerinde yüzde 50'ye varan indirimleriyle  "Dolunay Günleri", kazandıran kasa aktiviteleri ile "Kahraman Kasiyer'' ve "Süper Star" kampanyalanyla Beğendik Park...