03 / 05 / 2024

ankara pursaklar arsa

ankara pursaklar arsa

Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar ve Saray mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Ankara'da 19 arsa ve 2 iş yeri satılacak! 

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar'da yer alan 19 arsa ve 2 iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Başkentte imarlı iki arsa satılacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığı, Ankara Akyurt'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Ankara'da 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satılıyor: Gayrimenkul almak isteyenler dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satıyor. Peki başkentte satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Pursaklar Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 10 arsa ve 3 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Sirkeli'de yer alan 10 adet arsa ve 3 adet iş yerini satışa çıkardı.

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 2 adet arsayı satışa çıkardı! Ankara’da arsa alacaklar dikkat! 18 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Ankara’da Sincan Belediyesi'ne ait 2 adet arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale ve Teklif Açma Tarihi 18 Ocak 2023 saat 15.00. İşte detaylar…

Sincan Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 13 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

ankara pursaklar arsa Haberi

ankara pursaklar arsa


Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar ve Saray mahallelerinde yer alan 5 adet arsa satışa sunuluyor.

Ankara Pursaklar'da yer alan arsalar için satış ihalesi 6 Ekim 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan arsaların büyüklükleri 3 bin 18 metrekareden başlıyor, 8 bin 8802 metrekareye kadar değişiyor. Arsalar; Akaryakıt ve LPG İstasyonu, Kentsel Servis Alanı, Kültürel Tesis Alanı ve Özel Eğitim Alanı olmak üzere farklı imar durumlarına sahip.

Arsaların geçici teminat bedelleri, 204 bin 258 Türk Lirası ile 1 milyon 180 bin 108 Türk Lirası arasında değişiyor. 

Ankara Pursaklar'da yer alan arsaların fiyatları 6 milyon 808 bin 608 Türk Lirası'ndan başlıyor, 39 milyon 336 bin 960 Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

İşte Pursaklar Belediye...