28 / 04 / 2024

ankara Pursaklar Belediyesi imar

ankara Pursaklar Belediyesi imar

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da 95738 ada 2 ve 3 parsellere yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulamalı İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayınlandı...

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Pursaklar Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 10 arsa ve 3 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Sirkeli'de yer alan 10 adet arsa ve 3 adet iş yerini satışa çıkardı.

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ankara Pursaklar'da satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat!

Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar ve Saray mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Ankara'da 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! Arsa alacaklara müjde! 

Ankara ili Pursaklar Belediyesi, 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla 10 arsayı satıyor. İşte tüm detaylar... 

Pursaklar Belediyesi başkentte 5 arsa ve 1 dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 5 arsa ve 1 dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Pursaklar'a Millet Bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Pursaklar'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Pursaklar'da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Saray'da yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Ankara Pursaklar'da imar planı değişikliği!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından ''Pursaklar 1. Etap İrtifak Kurulacak Parsellere Yönelik Uygulama İmar Planı Değişikliği'' askıya çıkarıldı. 

Ankara Pursaklar'da 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Pursaklar ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde 32 milyon 937 bin 80 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 29 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

ankara Pursaklar Belediyesi imar Haberi

ankara Pursaklar Belediyesi imar

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden:


Pursaklar Belediye Meclisinin 05/12/2015 gün ve 245 sayılı kararı ve 04/04/2016 gün ve 078 sayılı kararı ile uygun görülerek, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 10/03/2016 gün 407 sayılı kararı ve 13/05/2016 gün 969 sayılı kararı ile onaylanan 'Pursaklar 95738 ada 2 ve 3 parsellere yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulamalı İmar Planı Değişikliği”, 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi gereği, Belediyemiz İlan Panosunda 30 gün süreyle askıya çıkartılmıştır.


İlanen ilgililere...