07 / 05 / 2024

Ankara Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor

Ankara Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasının ardından yatırımların arttığı Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor. İlçe, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe haline geldi.

Ankara Şereflikoçhisar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından ilçede yaptırılacak kültür merkezinin temeli atıldı. İnşaatına başlanılan projenin 2018 yılının yaz aylarında tamamlanması bekleniyor.

Ankara Etimesgut'ta büyük dönüşüm yaşanacak!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un 27 yılda taşradan modern merkez şehre, otelkentten yaşamkente büyük dönüşüm yaşadığını söyledi.

Şereflikoçhisar'ın en büyük parkı büyükşehirden!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şereflikoçhisar’da, E-90 Karayolu kenarında, uzun yıllar boyunca atıl durumda bulunan ve kaçak hafriyatçıların döküm noktası haline gelen alana ilçenin en büyük parkını yaparak, yemyeşil hale getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi arsa fırsatçılarına dur dedi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Şereflikoçhisar, Polatlı ve Ayaş ilçelerindeki güneş enerjisi santrali yapım işlerindeki arsa fırsatçılarına ‘dur’ dedi.

Ankara Büyükşehir'den arsa spekülatörleri uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, arsa spekülatörlerince, "Büyükşehir Belediyesi’nin, çeşitli yerlerde imar planı yaptığına dair" gerçek dışı haber ve duyurularla vatandaşları kandırdıklarını belirtilerek, bu tür haberlere itibar etmemelerini istedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yeni imar planı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin çeşitli yerlerinde yeni imar planı çalışması yapıldığı iddiası hakkında açıklama yaptı. Belediye gerçek dışı haber ve duyurulara itibar edilmemesi istedi.

Ankara Büyükşehir Bahçıvanlık Kursu başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 yıldır geleneksel olarak düzenlenen “Bahçıvanlık Kursu”nun bu yılki birinci dönem dersleri başladı. Kursun kontenjanı talep üzerine 400’den 500’e yükseltildi.

Ankara Büyükşehir projeleri EXPO'da tanıtılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısında, Meclis Başkanlık Divanı ve Encümen üyeleri ile ihtisas komisyonları üyelerinin seçimleri yapıldı.

Ankara Büyükşehir Bahçıvanlık Kursu kayıtları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Bahçıvanlık Kursu” kayıtları başladı. Kursa ilk günden 150 kişi başvuruda bulundu.Başvurular 9 Nisan’da sona erecek.

Ankara Büyükşehir Mamak'ta terminal yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak Üreğil'de iki yılda bitirilmek şartıyla terminal tesisi yaptıracak. Terminal alanının satış bedeli 29 milyon 580 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 2 bin 380 ton asfalt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kısmi çöküntü ve yıpranmaların bulunduğu İnönü Bulvarı yan yollarını (servis yolları) kazıyıp yeniden asfaltladı. 1 Nisan Cuma gününden beri trafiğe kapalı olan yan yollar, yeniden trafiğe açıldı.

Ankara'nın en büyük otomotiv AVM'si ne zaman açılacak?

Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'nin açılışına sayılı günler kala Otonomi yönetici ve üyeleri ile tüm Ankara galeri esnafı şölen havasında geçen bir yemekte bir araya geldi.

Ankara'da Avrupa'nın en büyük outleti açılacak!

Yaptığı projelerle Ankara'da ilkleri gerçekleştiren BESA Grup temsilcileri bu kez Avrupa'nın en büyük outletini hayata geçirmek için gittikleri Paris, Milano ve Londra’dan güzel fikirlerle döndüler.

Ankara Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor Haberi

Ankara Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat "Büyükşehir Belediyesi ile asfalt ve kaldırım çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyoruz. İlçede çok az kaldırım varken, Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'in talimatlarıyla, 10 bin metrekare kaldırım çalışması tamamlandı" dedi. 


Sabah...