29 / 04 / 2024

Ankara Söğütözü Next Level iletişim

Ankara Söğütözü Next Level iletişim

Next Level konut fiyatları 761 bin TL'den başlangıç gösterilerek, 1 milyon 882 bin TL'ye kadar değişiyor. Ankara Next Level Residence konut teslimleri bu Eylül ayında başlıyor...

Ankara Next Level ofis fiyatları!

Ankara Next Level ofis fiyatları 1 milyon 444 bin 575 TL'den başlangıç gösteriliyor. Ankara Next Level Söğütözü daire satış fiyatları ise 761 bin TL'den başlıyor...

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! 

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yapıldı. Fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Süte yeni zam kapıda! A101, ŞOK, Migros, Carrefoursa 27 Haziran 2022 süt fiyat listesi...

Süt sektöründe yaşanan problemler ve çözüm önerileri konusunda sektör temsilcileri ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Yeni zam sinyali verildi! Peki, A101, Şok, Migros, Carrefoursa'da süt fiyatları ne kadar? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Et ve Süt Kurumu et fiyatlarını artırma kararı aldı! Güncel fiyat listesi yayınlandı

Et ve Süt Kurumu kırmızı et karkas fiyatlarında güncelleme yapamaya karar verdi. Güncel et fiyatları listesi açıklandı. Et ve Süt Kurumu 21 Mart tarihinde piyasaya göre ucuz olduğu gerekçesiyle yüzde 48 zam yapmaya karar vermişti.

Türkiye Petrolleri'nden büyük fırsat! Ankara'da aylık 300 TL'ye gayrimenkul kiralıyor!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü'nde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu ihale 16 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Polisevi hemen sınavsız mülakatsız personel alıyor! İlkokul, ortaokul, lise, üniversite mezunları sakın kaçırmayın!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden merakla beklenen yeni personel alım ilanları yayımlanıyor. Yayımlanan son ilanlara göre, polisevinin sınavsız mülakatsız işçi alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Peki Polisevi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Ankara Söğütözü Next Level iletişim Haberi

Ankara Söğütözü Next Level iletişim


133 adet ofisin bulunduğu Next Level Evleri projesinde 65 adet rezidans ve 45 adet suit daire yer alıyor. Next Level Evleri Ankara Söğütözü ilçesinde hayata geçiriliyor.


Next Level Ankara projesi Pasifik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Next Level konut fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 liradan başlangıç gösteriliyor. Next Level Ankara projesi 19 bin 590 metrekare inşaat alanına sahip.


Next Level Ankara teslim tarihi 2013 Eylül ayı olarak açıklandı. Next Level Ankara tanıtım ofisi ile 0312 284 47 47 telefon numarasını arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


Next Level konut fiyatları!


Next Level konut fiyatları 761 bin TL'den başlayıp, 1 milyon 882 bin TL'ye kadar değişiklik gösteriyor. Next Level Ankara projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları...