06 / 05 / 2024

Ankara Söğütözü Residence projesi

Ankara Söğütözü Residence projesi

YDA Grup imzası ile hayata geçirilen Söğütözü Residence projesi toplam 6 blok halinde yükseliyor. 3 bloğu ticaret biriminden oluşacak olan Söğütözü Residence nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Et ve Süt Kurumu'ndan ucuz et müjdesi! Artık bu fiyattan alacaksınız

Et ve kıyma ücretlerine indirim müjdesi geldi! Et ve Süt Kurumu (ESK) aracılığı ile yapılan açıklamada, kırmızı et ücretlerinin düşürüldüğü ilan edildi. ESK, indirimli ücretleri açıkladı. İşte ayrıntılar.

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! 

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yapıldı. Fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.

Büyük kriz kapıda! Süt fiyatları uçacak

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, Ulusal Süt Konseyi'nde çağrı yaptı. Doğru, "Çiğ süt fiyatları revize edilmeli, süt kriziyle karşı karşıya kalmamız kaçınılmaz" ifadelerini kullandı.

Et ve Süt Kurumu'nda kırmızı ete yüzde 25 indirim! ESK'da et fiyatları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fiyat listesi

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) tüketiciyi sevindirecek indirim haberi geldi.  ESK kuzu eti fiyatarına yüzde 25 indirim yaptı. Peki Et ve Süt Kurumun'da güncel et fiyatları ne kadar oldu? İşte 4 Ağustos 2022 Et ve Süt Kurumu fiyat listesi...

Et ve Süt Kurumu'ndan son dakika açıklaması: Kırmızı ete yüzde 25 indirim! Hemen 4 Ağustos 2022 fiyat listesine bakın

Et ve Süt Kurumu'ndan kuzu eti fiyatarına yüzde 25 indirim haberi geldi. Peki Et ve Süt Kurumun'da güncel et fiyatları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 Et ve Süt Kurumu fiyat listesi...

Kamuya hemen sınavsız personel alımı yapılacak! Hem sınavsız hem de deneyimsiz personel alımı için siz de hemen başvurun

İş arayan vatandaşlar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan güncel ilanları merak ediyor ve araştırıyor. Verilen son dakika bilgilerine göre, kamuya hemen sınavsız personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte detaylar...

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Ankara Söğütözü Residence projesi Haberi

Ankara Söğütözü Residence projesi

Söğütözü Residence Ankara projesinde toplam 452 adet ofis yer alırken 336 adet de daire bulunuyor. Projedeki daireler 213 metrekareden başlıyor. Ankara Söğütözü Residence projesinde 3 blok iş merkezi 3 blokta konuta ayrılması planlanıyor. 


Söğütözü Residence Ankara projesinde daire tipleri 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.


Ankara Söğütözü Residence projesi sosyal alanları içerisinde kapalı otopark, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, Spor ve wellness alanı mevcut.


Yüzde 18 KDV imkanı bulunan Ankara Söğütözü Residence'ta daireler 950 bin TL' den başlıyor. Proje toplam 273 bin 500 metrekare inşa alanı üzerinde yükseliyor.


Söğütözü Residence nerede?

Adres: Vedat Dalokay Caddesi No:112 G.O.P. Çankaya / ANKARA


Söğütözü Residence iletişim

Telefon: +90 312 459 44 00

E-posta: [email protected]

Beyza...