06 / 05 / 2024

ankara temelli yok evleri başvuru

ankara temelli yok evleri başvuru

TOKİ Ankara Temelli Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut için başvuru dönemi 8 Nisan'da başlıyor...

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

Ankara Hali'nde yok yok! Kavun 1 lira, marul 3 lira, patates 4 lira! Ankara Hali 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 20 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Ankara Hali'nde soğan, patlıcan, maydanoz, şeftali, muz, elma, biber, domates, ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 20 Ekim 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Ankara Sincan'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Ankara Batı 1. Satış Memurluğu, Ankara ili, Sincan ilçesi, Temelli/Hisarlıkaya Mahalle/köy, 188 ada 1069 parselde yer alan tarlayı 8 milyon 381 bin TL'ye satıyor...

Ankara'daki işletme kiralarına yeni yılda zam yok!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kira ödemelerinde zorlanan işletme sahiplerini sevindirecek müjdeyi duyurdu. 

Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, ‘Prag’la Roma’yla yarışır’ dediği Saraçoğlu Mahallesi’yle ilgili yıllardır konuşan çok ama adım atan yok... Peki Ankara Saraçoğlu Mahallesi ne olacak?

Mimarlar Odası: Ankara’nın çevre düzeni planı yok!

Ankara Büyükşehir Belediyesi yönetiminin 25 yıl sonra değişmesinin ardından konuştuğumuz meslek odaları, belediyenin geçmişteki usulsüzlüklerin ortaya konulması ve bundan sonra şeffaf ve katılımcı bir anlayışın egemen olması gerektiğini kaydetti.

Mehmet Özhaseki: İnşaat temelli bir vaadim olmayacak!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Herhangi bir şekilde inşaat temelli bir vaadim olmayacak" dedi...

İnşaat temelli bir anlayıştan, insan temelli bir anlayışa doğru gidiyoruz!

Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, "İnşaat temelli bir anlayıştan, insan temelli bir anlayışa doğru gidiyoruz. Herkese dokunacak projeler hazırlıyoruz" dedi...

Ankara Temelli özel eğitim tesis alanı imar planı askıda!

Ankara Sincan İlçesi Temelli Mahallesi 1248 Ada 1 Parsele Ait Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıda...

Ankara'da inşaat molozları kaçak bölgelere dökülüyor!

Ankara’da, yasak olmasına rağmen inşaat molozları İmrahor, Eymir ve Kekiklikpınarı'na boşaltılıyor. Kaçak dökümün en çok zarar verdiği İmrahor’daki su yatağı hergeçen gün yok oluyor.

Ankara'daki askeri araziler, yeşil alan olarak kullanılmalı!

Melih Gökçek, "Askeri alanların Ankara'ya yeşil alan olarak kazandırılması benim temel fikrim ama öyle askeri alanlar var ki üzerinde en ufak bir ağaç bile yok. Bunların da değişik şekilde, bizim yapacağımız teklifler tarzında değerlendirilmesi mümkün olacaktır" dedi.

Ankara Temelli'ye rehabilitasyon merkezi inşa ediliyor!

Ankara-Eskişehir Karayolu'nun 50. kilometresinde bulunan Temelli'nin girişinde, göl kenarında 26 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan dev tesiste, uyuşturucu bağımlıları, sağlığına kavuşturulacak.

Ankara'da çöken yol için 1.2 milyon lira ceza!

Ankara'da bir inşaat firmasının hatalı kazı çalışmaları yapması sebebiyle çöken yok için belediye 1 milyon 273 bin 410 lira para cezası kesti.

ankara temelli yok evleri başvuru Haberi

ankara temelli yok evleri başvuru

TOKİ Ankara Temelli Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 8 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Ankara Temelli Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan konutların alanları 119,42 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. Dairelerin 73 bin 461 TL ile 83 bin 436 TL arasında fiyatlarla satıldığı projede yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 peşinat veriliyor. 96, 108, 120 ve 180 ay vade yapılan konutlar için başlangıç taksiti en düşük 367,31 TL, en yüksek ise 782,21 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için