02 / 05 / 2024

Ankara Vadikent teslim tarihi

Ankara Vadikent teslim tarihi

Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa edilen projede toplam 570 adet daire bulunuyor. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Ankara Vadikent Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Ankara Vantage teslim tarihi!

Ankara Ümitköy'de inşa edilecek Vantage Ümitköy projesi 24 ve 10 katlı 2 bloktan oluşuyor. Peki Ankara Vantage teslim tarihi ne zaman?

Çankaya Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi!

Çankaya Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Kumru Ankara Rezidans'ta fiyatlar 525 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Sinpaş Marina Ankara Evleri projesinde konut fiyatları 330 bin 700 TL'den başlayarak değişiyor. Marina Ankara Evleri projesinde 2 bin 518 daire yer alıyor...

Mahall Ankara'da teslimler için geri sayım başladı!

Ankara'nın Eskişehir Yolu'nda inşa edilen Mahall Ankara'da teslim için geri sayım başladı. 3 bin kişinin yaşayacağı, günde 10 bin kişinin de ziyaret edeceği projede teslimatlar 2016'nın ilk yarısında yapılacak.

Kuzu Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi

Kuzu Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi 2017 yılının ikinci yarısı olarak belirtiliyor. Kumru Ankara Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor...

Kumru Ankara Residence teslim tarihi!

Kumru Ankara Residence teslim tarihi Eylül 2017 olarak belirtiliyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan Kumru Ankara Residence projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor...

Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi!

Kumru Ankara Rezidans teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Lansman toplantısı 18 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek olan projede 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Marina Ankara Residence teslim tarihi!

Marina Ankara Residence teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Toplam 2 bin adet dairenin yer aldığı proje 120 bin 533 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Marina Ankara Rezidans teslim tarihi!

Marina Ankara Rezidans teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Daire fiyatları 258 bin TL'den başlangıç gösteren projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Ankara Vadikent Evleri satılık!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa edilen projede toplam 570 adet daire bulunuyor. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Ankara Vadikent Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Toplam 570 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Türkerler Ankara Mahall teslim tarihi!

Türkerler Ankara Mahall teslim tarihi 2016 yılının Mart ayı olarak belirlendi. 40 bin 628 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Ankara Mahall projesi Türkerler İnşaat imzası taşıyor.

Sinpaş Ankara Marina teslim tarihi!

Sinpaş Ankara Marina teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlandı. Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ankara Vadikent teslim tarihi Haberi

Ankara Vadikent teslim tarihi

Sosyal kullanım alanları arasında projede  güvenlik, yüzme havuzu, otopark, fitness center, spor alanları bulunuyor. Proje 9 blok şeklinde yükseliyor.


Daire büyüklüklerinin 135 metrekareden başlayıp 165 metrekareye kadar yükseldiği proje Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa ediliyor. Proje toplam 167 bin 110 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleriyle tasarlandı.


Ankara Vadikent Evleri satılık dairelerin fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Daire teslimlerinin Aralık 2015 tarihinde yapılması planlanan proje Kom Yapı  imzası taşıyor.


Telefon: 0 312 236 44 66

Web adresi: www.komyapi.com.tr

Tülay...