07 / 05 / 2024

Ankara ve Çankırı elektrik kesintisi

Ankara ve Çankırı elektrik kesintisi

Ankara ve Çankırı'nın bazı kesimlerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 28 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve bir şehirde daha 25 gayrimenkul satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Çankırı'da son 5 yılda satılan ve kiralanan Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlarla ilgili soru önergesi verdi. 

Çankırı Korgun ve Ilgaz için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Korgun ve Ilgaz sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Korgun ve Ilgaz için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Çankırı ve Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ve Kastamonu illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Çankırı Merkez 100 bin konut kura sonuçları 2020 listesi!

TOKİ Çankırı Merkez 100 bin konut kura sonuçları 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çankırı Merkez 100 bin konut kura sonuçları 2020 listesi ve Çankırı TOKİ kura sonucu listesi 2020...

DSİ'nin Ankara ve 4 ildeki arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu ve Kırıkkale'de arazi toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini bildirildi...

Bartın Karabük ve Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Bartın Karabük ve Çankırı'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara ve Çankırı elektrik kesintisi Haberi

Ankara ve Çankırı elektrik kesintisi

Ankara ve Çankırı'nın bazı kesimlerine 28 Eylül'de elektrik verilemeyecek


Ankara ve Çankırı'nın bazı kesimlerinde planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 28 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.


Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 28 Eylül Pazartesi günü Ankara'nın Çankaya, Polatlı ve Yenimahalle ilçelerinin bazı kesimlerine çeşitli saatlerde elektrik verilemeyecek.


Aynı tarihte, Çankırı'nın Ilgaz ve Yapraklı ilçelerinin bazı kesimlerinde de elektrik kesintisine...