27 / 07 / 2024

Ankara Yenimahalle alt yapı çalışmaları

Ankara Yenimahalle alt yapı çalışmaları

Ankara Yenimahalle Belediyesi altyapı çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri 2016 yılı alt yapı hedeflerini ilk 7 ayda ortalama yüzde 60'ını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ankara Yenimahalle'de AVM'nin çatısı çöktü!

Ankara Yenimahalle ilçesindeki AVM'nin yemek katında bulunan cam çatıda tamir işlemi sırasında çökme meydana geldi.Olayın ardından AVM boşaltılarak kapatıldı.

Ankara Yenimahalle'de 5.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Susuz ve Yakacık'ta bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 567 bin 880 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 1.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık ve İvedik'te bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 1 milyon 313 bin 100 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'ye yeni projeler geliyor!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalleli muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla görüş alışverişinde de bulunan Yaşar, yapılan hizmetleri ve hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim'de imar planı askıya çıktı!

Ankara Yenimahalle İlçesi İlkyerleşim Mahallesi'nde 14616 ada 2 ve 14617 ada 1, 2 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, askıya çıktı. Kara bugün resmi gazetede yayınlandı.

Ankara Yenimahalle'de 15.4 milyon TL'ye satılık 78 daire!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 2 bloktaki toplam 78 daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairelerin toplam bedeli 15 milyon 406 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 32 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Mamak alt gelir kura çekiliş tarihi!

TOKİ Ankara Mamak alt gelir kura çekiliş tarihi belli oldu. Satış fiyatları 102 bin 211 TL'den başlangıç gösteren projede 2 oda 1 salon daireler için hak sahipleri belirlenecek.

TOKİ Ankara Mamak alt gelir kura çekiliş yeri!

TOKİ Ankara Mamak alt gelir kura çekiliş yeri açıklandı. 12 bin 265 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede satılık daire fiyatları 102 bin 211 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu kura çekimi!

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu kura çekimi 2 Aralık 2015 tarihinde düzenlenecek. 341 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

Ankara Yenimahalle'de 16.3 milyon TL'ye satılık 78 konut!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan 78 adet konutu toplu olarak satışa sunuyor. Dairelerin toplam bedeli 16 milyon 391 bin 500 TL olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuru dönemi!

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuru dönemi bugün sona eriyor. Toplamda 583 adet dairenin kurayla satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli olarak bin TL alınıyor.

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu başvuru işlemleri için 1.000 TL başvuru bedeli kabul ediliyor. Daire fiyatları 102 bin 211 TL'den başlangıç gösteren projede başvurular devam ediyor.

Ankara Yenimahalle alt yapı çalışmaları Haberi

Ankara Yenimahalle alt yapı çalışmaları

Ankara Yenimahalle'nin dört bir yanında adeta alt yapı seferberliği ilan eden belediye ekipleri 2016 yılı hedeflerini ilk 7 ayda ortalama yüzde 60 gerçekleştirdi. Sıcağa rağmen vites küçültmeyen ekipler hemen her sokağı abluka altına aldı. İlçenin altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Yenimahalle Belediyesi, hedefe kilitlendi. Bugünlerde Batıkent, Turgut Özal Mahallesi ve Şentepe’de çalışmalara ağırlık veren Fen İşlerine bağlı 381 personel yoğun  bir mesai...